Kotijoukkue-turnauksen lipunmyynti käynnistyy

Karhuhallissa järjestettävän Kotijoukkue-turnauksen ennakkolipunmyynti käynnistyy Mikkolan Prisman infopisteessä maanantaina. Tammikuun 15. ja 16 päivä järjestettävässä turnauksessa...

Karhuhallissa järjestettävän Kotijoukkue-turnauksen ennakkolipunmyynti käynnistyy Mikkolan Prisman infopisteessä maanantaina. Tammikuun 15. ja 16 päivä järjestettävässä turnauksessa pelaavat FC Jazz, Ilves, SJK ja FC Lahti. Perjantaina kohtaavat klo 16.15 SJK - SC Lahti ja iltapelissä klo 18.15 FC Jazz - Ilves. Lauantaina aloitetaan klo 15.15 jolloin kohtaavat perjantain häviäjät ja klo 17.15 pelataan turnaksen finaali.

Mikkolan Prismassa on myynnissä yhden ja kahden päivän turnauslippuja. Yhden päivän lipun hinta on 10,00 € ja kahden päivän lipun hinta 15.00 €. Turnauslippu kannattaa käydä ostamassa etukäteen, jotta välttyy jonottamiselta.

Turnaukseen on myynnissä rajoitettu määrä Wippilippuja FC Jazzin toimistolla ja ne pitää ostaa etukäteen viimeistään torstaina klo 15.00 mennessä. Yhden päivän Wippilipun hinta on 40,00 €. Wippi sisältää pääsylipun, virvokkeet, ruokailun ja oman katsomopaikan toisessa kerroksessa..

Voit ostaa lipun turnaukseen myös seuraavan linkin kautta ja noutaa lipun FC Jazzin toimistolta. Lippuja voi tilata tästä  . Maksu suoritetaan lippua noutaessa.

Turnauksessa palvelee takakaarteessa FC Jazzin junioreiden turnauskioski.