Kotijoukkue pelasi vain ensimmäisen jakson

Aurinkoinen lauantai päivä päättyi apeissa tunnelmissa sen jälkeen, kun Käpylän Pallo tyylitteli Herralahdessa viisi maalia kotijoukkueen veräjän vartian taakse ottelun toisella jaksolla. FC Jazz esiintyi...

Aurinkoinen lauantai päivä päättyi apeissa tunnelmissa sen jälkeen, kun Käpylän Pallo tyylitteli Herralahdessa viisi maalia kotijoukkueen veräjän vartian taakse ottelun toisella jaksolla. FC Jazz esiintyi toistamiseen kotikentällä, eikä valitettavasti tälläkään kertaa kyennyt esiintymään edukseen kotiyleisön edessä.

FC Jazzin kulmapotkujen puolustaminen oli heikkoa ja vastustaja teki yhdeksästä kulmasta neljä maalia helpohkosti. Kenttäpelaamisessa ei palloa saatu edelleenkään vastustajan hyökkäysalueella maalipaikoille ja suoraviivaiset nopeat hyökkäykset jäivät uupumaan. Terry Ablade väläytteli ajoittain nopeuttaan ja tekikin ensimmäisen jakson lopussa kauniin maalin puolittaisen läpiajon jälkeen. Olli Orvasto oli nostanut Abladen rinnalle Iyam Fridayn tuomaan kokemusta kärkeen ja loukkaantumisen jälkeen keskikentälle palasi nyt Tobias Laaksonen. Friday pelasi jälleen hyvän pelin ja syötti Abladen tekemän maalin.

Ottelun toiselle jaksolle asteli heikko kotijoukkue, jonka tahtotila voittaa ottelu oli kadonnut kopissa. Käpylä sai vyörytettyä peliä kerta toisen jälkeen kohti porilaismaalia ja onnistui tekemään kaksi maalia nopeasti jakson alkuun. Vierasjoukkue sai onnistumisista lisävirtaa ja vastaavasti kotijoukkueen pelaajien peli-ilo katosi pelin käydessä loppua kohti. Lopussa vierailijat iskivät vielä kolme maalia, eikä kotijoukkue päässyt Dima Ahon ylärimaan osunutta puskua lähemmäs kavennusta.

Käpylän Pallon onnistujiin kuuluivat kaksi maalia mieheen tehneet Al-Nuaimi ja Ndiaye, myös vierailijoiden puolustus pelasi varmasti. Kokonaisuudessaan vierailijat esiintyivät tasaisen laadukkaana joukkueena ja olivat tällä kertaa kotijoukkuetta selvästi parempia, joka osa-alueella.

Kotijoukkueen valmentaja siirsi katsetta tulevan viikon treeneihin,
- Tennislukemat ja tappio kotipelissä on masentava tulos. Etenkin neljä päästettyä erikoistilannemaalia on asia, johon on tultava pikainen muutos jo ennen seuraavaa peliä Espoossa. KäPan toisen jakson kulmamaalit katkaisivat selkärangan ja se ei tietysti ole koskaan hyväksyttävää. Terry Abladen komea ja ensimmäinen miesten sarjapeleissä tekemä maali oli tietysti positiivinen asia, mutta muuten esitän pahoittelut kaikille katsojille koko joukkueen puolesta.

FC Jazz – KäPa 1-6 (1-1), https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778430

Artikkelin kuva ja lisää kuvia ottelusta Urheilusuomi.com kautta: http://www.urheilusuomi.com/galleria.asp?galleriaid=3703

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdella pelaajalle tähtiä. KäPa pelin tähdet:

** Terry Ablade
  * Patrik Ahola