Kolmatta peräkkäistä voittoa metsästämään Karjaalle

Edellisessä kotipelissä FC Jazzin joukkueessa esiintyi syyskaudeksi Poriin tullut Alfred Mapoka. Viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina ovat olleet SJK:n  Arttu Aromaa ja Viron nuorten maajoukkuepelaaja Jarmo Aaviste....

Edellisessä kotipelissä FC Jazzin joukkueessa esiintyi syyskaudeksi Poriin tullut Alfred Mapoka. Viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina ovat olleet SJK:n  Arttu Aromaa ja Viron nuorten maajoukkuepelaaja Jarmo Aaviste.  Arttu Aromaa on 22-vuotias puolustava pelaaja, joka on pelannut tällä kaudella SJK:n akatemia joukkueessa ja Aaviste 18-vuotias hyökkääjä. Pelaajien osalta tarkastellaan jatkoa tulevan viikonlopun jälkeen.

Kuluvalla viikolla FC Jazz ja Samu-Petteri Mäkelä ovat sopineet pelaajasopimuksen purkamisesta ja Mäkelä siirtyy Musan Salamaan.
- On ikävää, että kokenut seuran oma kasvatti halusi siirtyä muualle. Valmentajana koen kuitenkin tärkeäksi, että meidän joukkueessa pelaavat ne pelaajat, jotka joukkueessa haluavat taistella logon puolesta, toteaa Orvasto.

FC Jazz matkaa syyskierroksen kolmanteen otteluun lauantaina Karjaalle BK-46 vieraaksi kahden ottelun voittoputkessa. Kevätkierroksella edukseen esiintynyt BK-46 on aloittanut syyskierroksen kahdella tappiolla ja pudonnut sarjataulukossa piikkipaikalta alaspäin tappioden myötä. Porissa pelatun toukokuun kohtaamisen BK käänsi voitokseen.

Olli Orvasto lähtee jatkamaan voittoputkea,
- Tulossa on mielenkiintoinen vierailu Karjaalle. Kevään ottelusta jäi paljon hampaankoloon ja lähdemme ehdottomasti hakemaan vieraspisteitä. BK on varmasti ärsytetty vastustaja kahden tappiopelin jälkeen. Me taas lähdemme peliin kahden tuloksellisesti ja pelillisesti onnistuneen ottelun saattelemana. Pelissämme on vieläkin parannettavaa, mutta suunta on ehdottomasti oikea ja lähdemme siitä, ettei pelaamisen taso saa ainakaan laskea viime ottelusta.

Lauantaina 5.8 klo 17.00 BK-46  -  FC Jazz