Kolmas voitto putkeen

Juho Lehtonen on päässyt upeaan vauhtiin ja laukoi edellisen pelin tapaan kaksi maalia Karjaalla. FC Jazz esiintyi jälleen mallikkaasti ja juoksutti kotijoukkuetta ajoittain pitkillä syöttöputkillaan mielin mä...

Juho Lehtonen on päässyt upeaan vauhtiin ja laukoi edellisen pelin tapaan kaksi maalia Karjaalla. FC Jazz esiintyi jälleen mallikkaasti ja juoksutti kotijoukkuetta ajoittain pitkillä syöttöputkillaan mielin määrin.

Kaksi maalia tehnyt Juho Lehtonen kertasi ottelua hyvillä mielin,
- Saatiin hyvä alku peliin ja se palkittiin maalin muodossa. Varsinkin ensimmäinen jakso oli meiltä hyvää peliä ja eikä suurempaa hätää ollut missään vaiheessa. Toisen jakson alkuun saatiin heti toinen maali ja tyypillinen huono startti toisella jaksolle ei nyt toteutunut. Kolmannen maalin jälkeen jalka ehkä nousi hieman kaasulta ja tehtiin pelin loppu itselle hieman vaikeaksi. Hienot pisteet otettiin kotiin

FC Jazz teki ensimmäisen maalinsa ottelun 12 minuutilla, kun Juho Lehtonen laukoi pallon 20 metristä takatolpan kautta maaliin. Aikaisen maalin jälkeen punaisten peli vapautui ja punaiset hallitsivat ensimmäistä jaksoa selvästi. Heti toisen jakson alkuun Joonas Meura sai jalkansa vapaaksi ja teki kauden toisen maalinsa. FC Jazz siirtyi kolmen maalin johtoon ottelun 66 minuutilla kun Juho Lehtonen kuljetti pallon rangaistusalueen sisään ja laukoi syöttöyrityksen jälkeen takaisin kimmonneen pallon maalin takanurkkaan.

BK-46 pääsi mukaan peliin oikeastaan vain ottelun loppupuolella, kun se sai kavennuksen aikaiseksi rangaistuspotkun jälkitilanteesta.  Kymmenen minuuttia ennen peliajan päättymistä tuomitun rankkarin Rasmus Östling torjui alakulmasta, mutta ei saanut palloa haltuun ja Ceesay Alieu pääsi laittamaan pallon sisään.  

Olli Orvastolle kolmas voitto putkeen maistui,
- Hyvät otteet jatkuvat. Peli oli meidän hallussa alusta asti, eikä BK-46 löytänyt lääkkeitä meidän pallon hallintaan. Lopussa tuli pieni kauneusvirhe ja kotijoukkue teki pilkulta maalin, jonka jälkeen he saivat pientä painetta aikaiseksi. Hoidimme kuitenkin pelin lopun viisaasti ja saimme kotiin viemisiksi kolme pistettä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja ensi viikolla on todella tiukka koitos TPV:tä vastaan.

BK-46 – FC Jazz 1-3 (0-1) https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778504

Artikkelin kuva www.urheilusuomi.com

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. BK-46 vieraspelin tähdet:
** Juho Lehtonen
  * Rasmus Östling

Tähtipörssin tilanne 14 pelatun ottelun jälkeen
********* Samu-Petteri Mäkelä
      ***** Iyam Friday, Toni Kuusela
       **** Joonas Meura, Terry Ablade, Juho Lehtonen
          ** Sami Liuhala, Benjamin Tuovinen, Tobias Laaksonen
           * Patrik Ahola, Juho Kemppinen, Husa Aftab, Martti Haukioja, Jussi Lemio, Rasmus Östling

Seuraava kotiottelu lauantaina 12.8 klo 17.00 FC Jazz – TPV