Kolmas kausi on alkamassa - Tavoitteena yllättää

Tervetuloa Stadionille! Kolmas kausi Ykkösessä on alkamassa, sen johdosta alla on kolme haastattelua tulevasta kaudesta. Ennen mietteitä lisäksi kolme tärkeää asiaa muistettavaksi. 1. Kauden avaus tulevana...

Tervetuloa Stadionille!

Kolmas kausi Ykkösessä on alkamassa, sen johdosta alla on kolme haastattelua tulevasta kaudesta. Ennen mietteitä lisäksi kolme tärkeää asiaa muistettavaksi.

1. Kauden avaus tulevana perjantaina klo 18.30 Porin Stadionilla, vastassa vieraita Valkeakoskelta ja voitolla jatketaan kohti seuraavaa ottelua.
2. Huomasithan laittaa kalenteriin päivämäärän 15.6. Tuolloin FC Jazz etenee Cupissa neljän joukkoon, kun FC Lahti kaatuu Porissa.
3. Hanki nyt kausikortti. Aurinkokausikortin hinta 79,00 € - Yksittäisen ottelun hinta 6,00 €. Kortteja myynnissä toimistolla ja lippuluukulla ottelutapahtumissa. 

John Allen - Tulemme parantamaan viime kauden sijoitusta

Käynnissä on nyt toinen vuosi Porissa ja tätä kautta olemme seurassa kaikki valmiimpia tulevaan kauteen. Olen tyytyväinen harjoittelukauteen ja siihen miten joukkuetta on rakennettu. Vuosi alkoi hyvällä talviturnauksella, jossa pelasimme FC Lahtea, Ilvestä ja SJK akatemiaa vastaan. Tämän jälkeenkin olemme kohdanneet muitakin hyviä vastuksia harjoitusotteluissa.

Pelaajatilanne on tällä hetkellä kohtalainen ja odottelemme Toni Junnilan toipumista pelikuntoon. Joukkueessa on kokemusta, muutama ulkomaalaispelaaja, sekä nuoria innokkaita pelaajia omasta juniorikoulusta. Tämän lisäksi joukkueessa on Poriin kehittymään halunneita nuoria pelaajia.

Ilkka Santahuhdan lopetettua Samu-Petteri Mäkelä on ottanut kapteenin viitan hyvin haltuunsa ja yhdessä Lauri Pirhosen, sekä Toni Junnilan kanssa johtavat joukkuetta eteenpäin. Jatkamme yhteistyötä SJK:n kanssa sekä saamme farmisopimuksen myötä seuran kakkosjoukkueen PPT:n kanssa rakennettua uusia kuvioita.

Tavoitteena on puolustaa viime vuotista paremmin ja pelata hyökkäävää jalkapalloa. Tätä kautta uskon, että pääsemme yhteiseen tavoitteeseen olla viiden parhaan joukkueen joukossa. Sarja on tasainen, mutta nostan Jaron ja KPV hieman muita ylemmäs.

Mukavaa, kun saadaan sarja taas käyntiin. Toivotaan, että yleisö löytää ympäri Suomea myös Ykkösen peleihin.

Kapteeni Samu-Petteri Mäkelä - Tasainen Ykkönen alkamassa

Vihdoin alkaa olemaan kauden alku edessä ja pitkä talvi on selätetty.Kolmas kautemme Ykkösessä on alkamassa ja uskon, että kaudesta tulee edellisten kaltainen tasainen sarja, sillä ennakkoon ei mielestäni ole yksittäistäjoukkuetta, jonka voisin nimetä ehdottomaksi suosikiksi.

FC Jazz tulee pelaamaan viihdyttävää futista maata pitkin ja siitä lähdemme, että omissa pysyy mahdollisimman usein nolla. Olemme saaneet uusia pelaajia, joista Juho Lehtonen pelaa varmasti hyvän kauden, sillä harjoituksissa pallo on mennyt tasaisen varmasti pussiin.

Puolustuksemme on Pirhosen ja Välilän johdolla kunnossa ja se antaa meille mahdollisuuden voittaa tiukkoja pelejä. Nuoret ovat vuoden kokeneempia ja heistä odotan varsinkin Valtteri Riihimäen esiinmarssia maalinsylkijäksi.

Pukukopissa arki alkaa muistuttamaan sitä, että joukkue on kasassa ja tekeminen muuttuu koko ajan keskittyneemmäksi kauden lähestyessä.

Jazzkonkari ja kevätkauden maalitykki Aleksi Nurminen - Joukkueessa on hyvä kilpailutilanne peliajasta

Kauden alkuun on enää muutama päivä aikaa ja todella hyvät värinät on päällä. Joukkue vaikuttaa nälkäiseltä ja iskukykyiseltä. Lisäksi joukkueessa on hyvä kilpailutilanne, mikä potkii jokaiseen pallosoturiin lisää boostia sekä harjoituksissa, että peleissä.

Joukkueessa on kokemusta, taitoa sekä nuoruuden intoa. Voisin sanoa, että hyvät siemenet on kylvetty talven ja kevään aikana. Nyt pitää saada nautinto huippuunsa ja itseluottamus, joka pelaajalle kohdalleen.

Terveystilanne on ollut hyvä kokenutta Toni Junnilaa lukuun ottamatta ja kolmen fysiikkavalmentajan avulla on saatu joukkueen kuntopohja kohdilleen. Odotan joukkueelta selvää ponnistusta paremmille sijoituksille, sekä taistelutahtoa ja ylpeyttä kantaa punaista pelipaitaa. Kaikki laitetaan peliin, jotta saadaan yleisö mukaan meidän juttuun.