Kevin Mombilo FC Hongasta Poriin testiin

FC Jazzin mukana pelaa ja harjoittelee seuraavan viikon Kevin Mombilo (21). Kaudella 2014 Mombilo pelasi Veikkausliigaa FC Hongan riveissä. Suomalainen Mombilo (175 cm) on hyökkäävä pelaaja, jonka vahvuudet tulevat esiin...

FC Jazzin mukana pelaa ja harjoittelee seuraavan viikon Kevin Mombilo (21). Kaudella 2014 Mombilo pelasi Veikkausliigaa FC Hongan riveissä.

Suomalainen Mombilo (175 cm) on hyökkäävä pelaaja, jonka vahvuudet tulevat esiin parhaiten hyökkäävänä laitapelaajana ja tarvittaessa myös keskisektorilla. Mombilo on syntynyt Kongossa, mutta muuttanut Suomeen ollessaan 3-vuotias.

Mombilo on pelannut nuoruutensa helsinkiläisissä seuroissa. 2010 hän solmi sopimuksen Klubi 04:n kanssa, jossa hän pelasi kaksi kautta. Tämän jälkeen hän siirtyi FC Hongan Veikkausliiga –organisaatioon.

Mombilo on pelannut yhteensä 39 Veikkausliiga –ottelua tehden kolme (3) maalia. Lisäksi hänellä on takanaan 3 Eurooppa Liigan karsintaottelua, joissa hän Sillamäe Kalev:ia vastaan iski maalin Espoossa. Pelaajalla on myös kokemusta Ykkösestä ja Kakkosesta Klubi 04:n paidassa.

Mombilo on edustanut Suomea 25:ssa poikien maaottelussa tehden kolme (3) maalia.

Päävalmentaja John Allen tietää mitä odottaa.

-Kevin harjoittelee viikon kanssamme ja pelaa kaksi ottelua (SJK ja Ilves). Hän on nuori ja lahjakas pelaaja ja on jo pelannut lähes 40 Veikkausliiga –ottelua FC Hongan paidassa sekä lukuisia poikamaaotteluita.

-Hän on nopea pelaaja ja aiheuttaa vastustajille harmeja. Mukavaa on, että hän pystyy pelaamaan useampaa paikkaa hyökkäyslinjassa. Hänessä on paljon potentiaalia ja hienoa saada Kevin mukaamme, päättää Allen.

”Keken” tilannetta tarkastellaan torstaina 2.4 pelattavan Ilves –ottelun jälkeen.

Muistathan kaksi tulevaa huippuottelua:
FC Jazz-SJK la 28.3 klo 11.15
FC Jazz-Ilves to 2.4 klo 16.45

Kuva: Veikkausliiga.com arkisto