Kenraaliharjoitus Salossa

Kauden viimeinen harjoitusottelu on edessä, kun FC Jazz matkaa laadukkaasti vahvistuneen SalPan vieraaksi. FC Jazz päättää harjoitusottelut kahteen vierasotteluun. Viime viikonloppuna joukkue haki pisteet Kaarinasta ja...

Kauden viimeinen harjoitusottelu on edessä, kun FC Jazz matkaa laadukkaasti vahvistuneen SalPan vieraaksi.

FC Jazz päättää harjoitusottelut kahteen vierasotteluun. Viime viikonloppuna joukkue haki pisteet Kaarinasta ja seuraavaksi pisteistä taistellaan Salossa. SalPa vieraili tehokkaasti maaliskuun alussa Porissa ja ei antanut hivenen varamiehiselle kotijoukkueelle mahdollisuuksia. Tuolloin 0-5 lukemissa ei ollut seliteltävää. Tuosta ottelusta sinivalkoiset ovat vahvistuneet lisää ja tulevat olemaan tulevana kautena Kakkosessa yksi suosikkijoukkueista. SalPan pelaajaringissä onkin peräti 27 pelaajaa ja taustalla yhteistyösopimus Veikkausliigassa pelaavan TPS:n kanssa.

Olli Orvasto johtaa joukot Saloon taistelemaan,
- Kenraaliharjoitus edessä ja vastassa lohkon yksi suurimpia ennakkosuosikkeja. SalPalla on vahva ja hyvin valmennettu joukkue, joka prässää aktiivisesti. Meidän tulee selviytyä prässistä ja iskeä SalPan heikkouksiin. Pelissä päästään hyvin mittaamaan, missä tällä hetkellä mennään tovi ennen sarjakauden alkua. Seuraavaksi sitten pelataankin jo sarjapisteistä, joten laadukasta esitystä odotan joukkueelta.

FC Jazzin joukkueesta ovat lauantain pelistä poissa Benjamin Tuovinen, Rasmus Laaksonen, Toni Pyyranta, Iivari Kulju ja Alfred Mapoka. Aleksi Nurminen ei ole enää punaisten matkassa. Mapoka sekä Tuovinen parantelevat pieniä kolhuja ja Pyyranta on toipumassa kuumetaudista. Salossa nähdään kuitenkin kentällä FC Jazzin mahdollisesti kolmas ulkomaille siirtyvä pelaaja, kun Terry Ablade on palannut Lontoosta takaisin Poriin.

FC Jazz lähtee seuraavalla miehistöllä otteluun:
Rasmus Östling, Tuukka Nurmi, Samuli Virtanen, Joonas Meura, Toni Kuusela, Jussi Lemio, Eetu Kanerva, Eero Lehtinen, Joel Lehtonen, Juho Lehtonen, Terry Ablade, Juho Kemppinen, Iyam Friday, Aleksanteri Tomberg, Tobias Laaksonen.

                        SalPa – FC Jazz sunnuntaina 21.4 klo 13.15 Salon KHT

                        Kuva: Urheilusuomi.com