Kausikortti 2016 - Osta lokakuussa hintaan 99€

Ykkösen kausi 2015 kääntyy hiljalleen lopuilleen ja FC Jazz matkaa viimeiseen otteluun pitkälle pohjoiseen tulevaksi viikonlopuksi. FC Jazz aloittaa vuonna 2016 kolmannen kautensa Ykkösessä ja tämän eteen...

Ykkösen kausi 2015 kääntyy hiljalleen lopuilleen ja FC Jazz matkaa viimeiseen otteluun pitkälle pohjoiseen tulevaksi viikonlopuksi.

FC Jazz aloittaa vuonna 2016 kolmannen kautensa Ykkösessä ja tämän eteen seuran taustalla on jo tehty paljon suunnittelua. Kausi 2016 tulee olemaan päävalmentaja John Allenin toinen seuran peräsimessä ja uudet nuotit vuodelle 2016 on kirjoitettu hänelle sekä valmennuspäällikkö Jani Uotiselle syyskuussa, kun sarjapaikka varmistui hyvissä ajoin.

Viimeisissä kotiotteluissa porilainen yleisö on päässyt nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta, jossa oman kylän pojat ovat olleet ratkaisevassa roolissa kentällä. Vuoden 2015 aikana, edustusjoukkueessa on esiintynyt lahjakkaita junioripelaajia ja kokeneet porilaispelaajat ovat kantaneet vastuuta hienosti. Tämän lisäksi muutama ulkopuolinen vahvistus on taistellut FC Jazzin punaisissa. Loppuvuoden teemoitetut ottelutapahtumat tulevat jatkumaan entistä voimakkaammin kaudella 2016.

FC Jazz tulee lanseeraamaan loppuvuoden aikana uuden kausikorttimalliston. Mallisto rakentuu kolmeen korttiin, jotka kaikki mahdollistavat hieman erilaisia asioita. Viime lauantaina lähti liikkeelle Hopeakorttimyynti hintaan 99 €. Tällä kortilla näet kaikki Ykkösen ottelut kaudella 2016. Kausikorteilla tullaan mahdollistamaan vuoden aikana erilaisia asioita, joista sen haltijalle on hyötyä. Teemana kausikorttimyynnissä on, että mitä aiemmin ostat kortin sitä edullisemmin sen saat. Kausikorttimyynnin avulla myös FC Jazz vahvistuu ja kausikortin haltija on omalla pienellä panoksellaan varmistamassa, että kaudesta 2016 tulee aiempia parempi.

Voit ostaa Hopeakortin oheisen linkin kautta http://www.fcjazz.com/2016-kausikortti-99eu tai soittamalla toimistoon 02 633 0622.

Nähdään kaudella 2016 kotiotteluissa.