Kausi päättyy...

Toistaiseksi viimeinen Ykkösen ottelu pelataan lauantaina klo 15.00 Porin Stadionilla, kun kotijoukkueen vieraaksi saapuu täksi kaudeksi sarjaan noussut KPV. Kaksi aikaisempaa ottelua joukkueiden välillä ovat olleet...

Toistaiseksi viimeinen Ykkösen ottelu pelataan lauantaina klo 15.00 Porin Stadionilla, kun kotijoukkueen vieraaksi saapuu täksi kaudeksi sarjaan noussut KPV. Kaksi aikaisempaa ottelua joukkueiden välillä ovat olleet runsasmaalisia. Kokkolassa tasattiin pisteet lukemin 3-3 ja Porista kokkolalaiset hakivat pisteet lukemin 3-2.

Kummallakaan joukkueella ei enää ole panoksia, joten odotettavissa on kahden vapaasti pelaavan joukkueen kohtaaminen, jossa maaliverkot saattavat heilahdella mukavaan tahtiin.

FC Jazzin pelit lähtivät valmentajavaihdon jälkeen hyvin käyntiin, mutta edellisestä voitosta on kulunut jo reipas kuukausi ja päävalmentaja Jani Uotinen haluaakin päättää kauden iloisissa merkeissä.
- Voitettiin viimeksi syyskuun alussa vieraissa EIF. Kauden viimeisestä pelistä kelpaakin vain voitto ja tavoitteena on päättää raskas kausi kolmella pisteellä.

Porilaisten kokoonapanosta ovat poissa vammojen johdosta Juho Lehtonen ja Lauri Pirhonen, sekä viime pelissä varoitustilin täyttäneet Daniel Sanchez ja Jussi Välilä.
- Meillä on ollut kaikesta huolimatta hyvä puristus harjoituksissa ja otteluun valmistautuminen ollut kaikilla kiitettävällä tasolla. Muutama pelaaja puuttuu, mutta hyvä kokoonpano saadaan jalkeille peliin kertoo Uotinen, ja toivoo, että kannattajat tulevat vielä kerran tällä kaudella seuraamaan joukkueen edesottamuksia.

Kauden viimeinen kotiottelu on teemoitettu opiskelijoille, joilla on edullinen 2 euron sisäänpääsy peliin. 

Kuva: Urheilusuomi.com

FC Jazz - KPV lauantaina 22.10.2016 klo 15.00 Porin Stadionilla