Kauniaisissa vastassa vahva kotijoukkue

Tulevana sunnuntaina FC Jazz matkaa Helsingin seudulle ja kohtaa Ykköseen täksi kaudeksi nousseen GrIFK:n. Nousijajoukkue on aloittanut kauden vahvasti ja on ollut varsinkin kotikentällään erityisen vahva. Porilaiset sen...

Tulevana sunnuntaina FC Jazz matkaa Helsingin seudulle ja kohtaa Ykköseen täksi kaudeksi nousseen GrIFK:n. Nousijajoukkue on aloittanut kauden vahvasti ja on ollut varsinkin kotikentällään erityisen vahva. Porilaiset sen sijaan lähtevät hakemaan kauden ensimmäistä vieraspistettään hämmentävässä tilanteessa, sillä joukkue on tehnyt runsaasti maaleja, mutta tästä huolimatta sijoitus on sarjan viimeinen.

John Allen odottaa, että koulujen päättäjäisviikonlopulla FC Jazz korottaa arvosanaansa alkukauden esityksien osalta,
- Joukkue on ollut pirteällä ilmeellä harjoituskentällä ja huono TPS peli on käyty läpi. Alkukauden arvosanaa tulee nyt parantaa ja se lähtee liikkeelle sunnuntaina Kauniaisissa. "Grani" on osoittanut olevansa kova kotijoukkue ottamalla kolme voittoa, sekä pelaamalla yhden tasan. Meidän tulee nyt erityisesti keskittyä pelaamaan tilanteet laadukkaasti loppuun saakka ja henkilökohtaisella tasolla tehdä virheettömiä suorituksia.

FC Jazz tulee saamaan kokoonpanoonsa koko alkukauden poissaolleen Toni Junnilan ja viime peleistä poissaolleen Gabriel Wirzin.

GrIFK - FC Jazz sunnuntaina 4.6 klo 18.30