Kauden viimeinen matsi

FC Jazz matkaa tänään Helsinkiin kauden viimeiseen otteluun. Kotijoukkue Viikingit taistelee Ykkösen nousukarsintapaikasta, kun taas FC Jazz saattaa olla voitolla Kakkosen B-lohkon syyskierroksen paras joukkue. Olli Orvasto...

FC Jazz matkaa tänään Helsinkiin kauden viimeiseen otteluun. Kotijoukkue Viikingit taistelee Ykkösen nousukarsintapaikasta, kun taas FC Jazz saattaa olla voitolla Kakkosen B-lohkon syyskierroksen paras joukkue.

Olli Orvasto kertoo, että kautta lähdetään päättämään voitto mielessä,
- Viimeistä viedään ja voitto on taas tavoitteena. Muutama poissaolo on viimeiseen matsiin pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi, mutta kilpailukykyinen joukkue saadaan jalkeille. Edessä on kova peli. FC Viikingit pelaa lohkovoitosta ja on pelannut tasaisen varmasti. Viikingit puolustaa tiiviisti sekä kurinalaisesti ja on vaarallinen vastaiskuissa. Kaikki paineet ovat kuitenkin Viikingeillä ja tulemme vastaamaan haasteeseen kaikin mahdollisin keinoin.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porin stadionilla Viikingit oli tylysti lukemin 0-4 parempi. Tuosta ottelusta kääntyi kuitenkin FC Jazzin kurssi ja sen jälkeen ei ole kymmenessä ottelussa tullut kuin yksi tappio tällä hetkellä sarjaa johtavalle SalPalle.

Kakkosen B-lohko päättyy kimuranttiin kierrokseen ja peräti neljällä joukkueella on mahdollisuus voittaa sarja. SalPa, Viikingit, BK-46 ja MuSa ovat kahden pisteen sisällä, joten voitosta pelataan tosissaan näiden joukkueiden osalta. Lohko A:n tulee voittamaan joko KTP tai PePo ja C-lohkon varma voittaja on AC Kajaani. Paras lohkokakkonen onkin sitten mielenkiintoinen palapeli ja se saadaan laskettua auki vasta pelien jälkeen. Kakkosen viimeinen kierros alkaa tänään klo 14.00.

Viikingit – FC Jazz lauantaina 30.9 klo 14.00