Kauden avausvastustaja yksi suosikeista

Kapteeni Kuuselan johdolla on pidettävä Langfoffin veljekset poissa maalipaikoilta. FC Jazz saa vastaansa kahden Ykkösen kauden jälkeen Kakkoseen pudonneen GrIFK:n. Vastustaja on heti lohkon parhaimmasta päästä ja...

Kapteeni Kuuselan johdolla on pidettävä Langfoffin veljekset poissa maalipaikoilta.

FC Jazz saa vastaansa kahden Ykkösen kauden jälkeen Kakkoseen pudonneen GrIFK:n. Vastustaja on heti lohkon parhaimmasta päästä ja taistelu pisteistä lähtee vauhdilla käyntiin Herralahden kentällä tulevana lauantaina.

GrIFK pelasi hyvän Suomen Cupin lohkovaiheen talvella, vaikka hävisi viidestä pelistään neljä. Tappiot tulivat Veikkausliigajoukkueille, sekä Ykkösen Hakalle vähämaalisissa peleissä ja voiton se nappasi porilaisten viime kauden lohkon voittaneesta Viikingeistä. GrIFK onnistui tekemään peleissä seitsemän maalia, joista viisi teki Daniel Langhoff. ”Grani” teki viime kaudella Ykkösessä 28 maalia, joista seuraikoneiksi nousseet Langhoffin veljekset Daniel ja Samuel tekivät puolet.

Toni Kuusela on ollut tyytyväinen kauden valmistautumiseen ja kertoo GrIFK:n olevan mieluisa kova vastustaja sarjan alkuun,
- Harjoittelimme alkuvuoden tosi vahvasti ja se tulee varmasti näkymään kentällä koko joukkueen hyvänä ja tiiviinä pelaamisena. Kenraaliharjoituksessa Salossa pelattiin tiivis 90 minuuttia ja onnistuttiin kovalla prosentilla maalipaikoissa. ”Granista” en tiedä muutakuin, että joukkue on pysynyt putoamisen jälkeen lähes ennallaan ja tulee olemaan yksi lohkon suosikeista. Uskallan kuitenkin luvata, että haastamme vastustajan Herralahdessa vuoden kokeneempana ryhmänä ja Porista ei tulla viemään pääkaupunkiseudulle kuin mustelmia.

FC Jazzin kokoonpanosta puuttuu Alfred Mapoka, joka kärsii viime vuoden lopulla saatua pelikieltoa sarjan kaksi ensimmäistä kierrosta, muuten joukkue lähtee kauden avaukseen täydellä kokoonpanolla.

Päävalmentaja Olli Orvasto uskoo omaan joukkueeseen,
- Saamme Poriin heti laadukkaan vastustajan ja pääsemme mittaamaan tasoa heti sarjan yhtä ennakkosuosikkia vastaan. Tavoitteena on tehdä ehjä suoritus ja jatkaa viimeisten harjoituspelien oivaa virettä. Mikäli pystymme puolustamaan tiiviisti niin uskon, että olemme vahvoilla kotikentällä. Toivottavasti saamme Herralahteen heti runsaasti faneja paikan päälle kannustamaan joukkuetta voittoon.

Peliin saapuvien kannattaa muistaa, että Herralahden kenttä sijaitsee puistoalueella ja autojen parkkeeraus tulee suorittaa vain lähellä sijaitseville pysäköintialueille. Lauantaille on luvattu puolipilvistä kevätsäätä, joten punaista päälle ja ”jopo” kohti Herralahtea – KAUSI 2018 alkaa.  

FC Jazz – GrIFK lauantaina 5.5 klo 17.00 Herralahdessa.