Kaudelle 2016 tarjolla kolme erilaista kausikorttia

FC Jazz on rakentanut vuodelle 2016 kolme erilaista kausikorttia. Näin kaikilla faneilla on mahdollisuus hankkia itselleen ensi kesäksi juuri oikeanlainen kausikortti kesänrientoihin. Kultakortilla on mahdollista käydä...

FC Jazz on rakentanut vuodelle 2016 kolme erilaista kausikorttia. Näin kaikilla faneilla on mahdollisuus hankkia itselleen ensi kesäksi juuri oikeanlainen kausikortti kesänrientoihin.

Kultakortilla on mahdollista käydä katsomassa Ykkösen sekä Kakkosen kaikki kotiottelut. Hopeakortilla pääsee katsomaan kaikki Ykkösen kotiottelut ja pronssikortilla näkee Kakkosen taistelut Herralahti areenalla.

Lokakuun ajan on ollut Ykkösen hopeakortti erikoishintaan 99 € myynnissä. Marraskuussa astuu uusi kampanja voimaan, jossa tuoteperheen kaikki kolme korttia ovat erityishinnalla ostettavissa. Marraskuussa voit päivittää myös jo hankkimasi hopeakortin kaikkein arvoikkaimpaan Kultakorttiin erikoishintaan.

Marraskuun kampanjahinnat:
Kultakortti 150,00 € (norm. 180,00 €)
Hopeakortin 120,00 € (norm. 150,00 €)
Pronssikortti 40,00 € (norm. 50,00 €)
Lokakuussa ostetun hopeakortin päivitys Kultakortiksi hintaan 35,00 €

FC Jazz tulee kauden 2016 aikana muistamaan kausikorttilaisia erilaisilla kampanjoilla, joista kausikorttilainen oikeasti hyötyy.

Jos sinulla ei vielä ole ostettuna Lokakuun hopeakorttia, niin se kannattaa tehdä nyt vielä tänään ja maksimoit etusi kaudelle 2016.

Kun painat tästä, pääset ostamaan.