Kärkikamppailusta niukka tappio

FC Jazz ei maalipaikoilla Salossa juhlinut. Kotijoukkue tarjosi FC Jazzille shokkihoitoa ottelun alussa kun Jaakko Oksanen laukoi tolpan kautta pallon porilaismaaliin. Pelikello näytti seitsemättä peliminuuttia, kun pallo pelattiin...

FC Jazz ei maalipaikoilla Salossa juhlinut.

Kotijoukkue tarjosi FC Jazzille shokkihoitoa ottelun alussa kun Jaakko Oksanen laukoi tolpan kautta pallon porilaismaaliin. Pelikello näytti seitsemättä peliminuuttia, kun pallo pelattiin helpohkosti vasemmalta laidalta rangaistualueen sisällä vapaana olleelle joutsen pelaajalle. Ottelun ainoaksi osumaksi jäänyt maali toi SalPalle ansaitun voiton, sillä FC Jazzin esitys ei noussut kärkitaiston tasolle.

Ensimmäisellä jaksolla FC Jazz sai luotua muutamia tilanteita, josta olisi maalipaikka voinut syntyä, mutta toisella jaksolla tilanteiden luonti jäi kulmapotkujen tasolle. Salossa FC Jazz kaatui hyökkäyskolmanneksen vaisuuteen ja jäi keskikentälläkin salolaiset olivat kuskin paikalla. Ottelu oli tasaista vääntöä, jossa SalPan toinen maali oli lähempänä kuin FC Jazzin tasoitus. Varsinkin toisella jaksolla salolaiset pääsivät pari kertaa puolustuslinjasta läpi taitavasti pelaten maalipaikalle.

Olli Orvasto oli harmissaan esityksestä joutsenia vastaan,
- Päällimmäisenä on pettynyt fiilis kesyyn esitykseemme. Viimeinen silaus jäi puuttumaan pelaamisesta ja pallollista peliä pitää edelleen parantaa. Tänään oli vastassa kärkijoukkue, joka puolusti hyvin ja oli aktiivisempi joukkue kentällä.

SalPa oli koonnut rivinsä KaaPo tasapelin jälkeen hyvin ja sen asenne oli kohdallaan pelaamisessa. Joukkue onnistui pelin kaikilla osa-alueilla vierailijoita paremmin ja ei antanut FC Jazzille tilaa omalla kenttäpuoliskollaan. Juho Lehtonen jäikin varsin yksinäiseksi FC Jazzin hyökkäyksissä.

Juhannuksen viettoon FC Jazz lähtee viiden pisteen takamatkalta kärkijoukkueisiin ja kohtaa seuraavassa ottelussa kesäkuun lopussa sarjan tyvipäähän jumittuneen HJS:n. FC Jazz - HJS pelataan lauantaina 30.6 klo 15.00 Porin stadionilla.

FC Jazzin avaus: Östling, Virtanen, Meura, Kuusela, Kanerva, Tuovinen, Kemppinen, Friday, Ju Lehtonen, Pyyranta (Jo Lehtonen), Lehtinen (T Laaksonen)
Vaihdossa lisäksi: Nurmi, Tomberg, Lemio

Ottelun tähdet:
*** Benjamin Tuovinen
  ** Juho Kemppinen
    * Eetu Kanerva

Tähdet kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen
******* Juho Kemppinen
  ****** Joonas Meura, Rasmus Östling, Samuli Virtanen, Benjamin Tuovinen
    ***** Alfred Mapoka
      **** Terry Ablade, Juho Lehtonen
        *** Iyam Friday, Eetu Kanerva
          ** Toni Kuusela
            * Eero Lehtinen, Tobias Laaksonen