Kalavelkoja maksettavana

Kauden kolmanneksi viimeinen ottelu pelataan vielä sarjapaikastaan lujasti taistelevaa Peimaria vastaan tulevana lauantaina. Peimari on kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella ennen FC Espoota. FC Jazzin kauden avausottelussa...

Kauden kolmanneksi viimeinen ottelu pelataan vielä sarjapaikastaan lujasti taistelevaa Peimaria vastaan tulevana lauantaina. Peimari on kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella ennen FC Espoota. FC Jazzin kauden avausottelussa Peimari kävi ryöstämässä pisteet Herralahden kentältä lukemin 2-1.

 

Synkän alkukauden jälkeen FC Jazz on esittänyt sarjan jälkimmäisellä puoliskolla huikeita otteita ja kärsinyt vain yhden tappion sarjaa johtavalle SalPalle. Peimarin syksy on ollut päinvastainen. Sillä on kerättynä vain yksi piste seitsemästä viime ottelusta. Edellisenä viikonloppuna FC Jazz varmisti sarjapaikkansa voittamalla suurinumeroisesti sarjan hännillä majailevan EsPan. Samaan aikaan FC Espoo koki kotitappion ja menetti mahdollisuutensa tavoittaa porilaiset.

Viime kierroksella peräti kolme FC Jazzin pelaajaa sai kauden maalihanansa auki, kun Tobias Laaksonen, Joel Lehtonen ja Juho Kemppinen viimeistelivät onnistuneesti. Suurin mielenkiinto tulevassa ottelussa kiinnittyy kuitenkin siihen saavatko Peimarin puolustustajat Juho Lehtosen kuriin vai maalaako Lehtonen seitsemännessä peräkkäisessä pelaamassaan ottelussa jälleen maalin.

 

Peimarin joukkueesta erottui keväällä Porissa Leonido Soares, joka nopeudellaan aiheutti päänvaivaa FC Jazzin puolustukselle. Soares on jatkanut mallikkaita otteitaan pitkin kautta ja johtaa Peimarin maalitilastoa seitsemällä osumalla.

 

Olli Orvastolla on selvät sävelet tulevan lauantain matsiin,
- Meillä on kalavelkoja maksettavana kauden ensimmäisestä pelistä. Haluamme ehdottomasti voittaa Sauvossa. Edessä on kuitenkin kiihkeä peli kovasti kannustavan kotiyleisön edessä. Vastustaja yrittää kynsin ja hampain pitää sarjapaikastaan kiinni, mutta emme tule antamaan armoa vaan tarkoituksena on lähteä kotimatkalle kolmen pisteen kanssa.

 

FC Jazzin nuorista pelaajista Aleksanteri ”Aksu” Tomberg on ollut toistamiseen Ruotsin 2.divarin Bollnäss GIF:n vieraana, mutta on mukana lauantain vierasottelussa.
 

Peimari United - FC Jazz lauantaina 16.9 klo 17.00

 

Artikkelin kuva Urheilusuomi.com