Kaikki valmiina Illan derbyyn

Panokset illan otteluun kovenivat, kun SalPa onnistui kaatamaan eilen TamU:n ja kasvattamaan sarjajohtonsa neljään pisteeseen. FC Jazzin vieraaksi saapuvalla MuSa:lla on lähes pakkovoiton paikka paikalliskamppailussa, jotta se pysyy...

Panokset illan otteluun kovenivat, kun SalPa onnistui kaatamaan eilen TamU:n ja kasvattamaan sarjajohtonsa neljään pisteeseen. FC Jazzin vieraaksi saapuvalla MuSa:lla on lähes pakkovoiton paikka paikalliskamppailussa, jotta se pysyy mukana kärkikamppailussa. Kotijoukkueen tilanne ei ole yhtään helpompi. Jokainen piste on äärimmäisen tärkeä, jotta putoamisviivaan saadaan riittävästi eroa.

Viikolla keskustelu kaupungin toreilla sekä kahvipöydissä on vilkastunut pelipäivän lähestyessä. Joukkueiden lehdistötilaisuudessa tulevan pelin merkityksen ja paikallisottelun tuoman varautuneisuuden kykeni aistimaan helposti. Olli Orvasto odottaa toista paikalliskamppailua ja kertoo, että ainekset kotivoittoon ovat kohdillaan.
- Joukkue on latautunut ja valmis antamaan kaikkensa kentällä. Kevään ottelusta jäi hampaan koloon ja FC Jazz uhkuu näyttöhaluja. Pelimme on mennyt keväästä eteenpäin, Juho Lehtosella on huikea maalivire päällä ja pääsemme kotinurmelle. Uskon, että kentällä nähdään laadukas matsi ja huikeita suorituksia.

Tunnetta oli jo ensimmäisessä kesän kohtaamisessa riittämiin kentällä ja katsomossa, kun MuSa käänsi kotiottelunsa niukaksi 1-0 voitoksi. Talvikaudella FC Jazz antoi Suomen Cupin pelissä pientä shokkihoitoa ottamalla 3-0 voiton. Helposti voi ennustaa, että kummallekaan joukkueelle mahdollinen tasapeli ei ole se mieluisa lopputulos ja voitosta pelataan loppuun asti. Joukkueiden maalitykkejä FC Jazzin Juho Lehtosta ja MuSan Sami Rantalaa kannattaa seurata tarkasti, molemmat kykenevät ratkaisemaan matseja.

Tuleva derby voi päättyä miten tahansa ja katsomossakaan ei ylimääräisiä lämmittimiä tarvita.

Portit aukeavat klo 17.00 , Tervetuloa

FC Jazz – MuSa klo 18.30 Porin Stadionilla.