Kaikki kannustamaan!

FC Jazz tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa tulevan lauantain kotiotteluun vapaan sisäänpääsyn. Edellisessä viihdyttävässä kotipelissä kaatui HIFK ja katsomossa alkoi olla tuttua pöhinä...

FC Jazz tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa tulevan lauantain kotiotteluun vapaan sisäänpääsyn. Edellisessä viihdyttävässä kotipelissä kaatui HIFK ja katsomossa alkoi olla tuttua pöhinää kotijoukkueen rakentaessa maalipaikkoja tasaiseen tahtiin.

Punaisten edellisestä kotitappiosta on kulunut aikaa jo reilu vuosi. FC Jazz koki viime vuonna 12.7 kotitappion Viikingeille. Tuon ottelun jälkeen kotikentällä on pelattu 12 matsia, joista on otettu 10 voittoa ja kahdesti on pelattu tasan. Kotiotteluissa on tehty 29 maalia ja omiin on päästetty 11 maalia.

FC Jazz on Kakkosen B-lohkossa sijalla neljä 21 pisteellä ja lähtee lauantaina jatkamaan hyviä kotiotteluita kun vastaan asettuu BK-46 Karjaalta. Punaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin sarjan kärjessä olevat joukkueet MuSa sekä SalPa ja kärkipaikkaan on nyt matkaa 11 pistettä . Joukkueen tavoitteena on kerätä rästiotteluista täydet pisteet, jotta taistelu sarjan kärkikahinoissa jatkuu kauden loppuu saakka.

Seuraavassa kotiottelussa riittääkin sitten erityistä jännitystä kun Porin toinen derby pelataan 17.8 perjantaina. Ennen paikallismatsia FC Jazz vierailee vielä Käpylän Pallon vieraana sunnuntaina 12.8.

FC Jazz kiittää kaikki yhteistyökumppaneita futistapahtuman toteutumisen mahdollistamisesta ja toivottaa mahdollisimman monen tervetulleeksi seuraamaan paikan päälle jatkuuko FC Jazzin hyvät otteet kotikentällä. Ilmaispelissä voit ostaa myös 10 euron hintaan FC Jazzin edellisvuosien vieraspelipaitoja, joita on rajallinen määrä myynnissä ottelun aikana.

FC Jazz - BK-46 Porin stadionilla lauantaina 4.8  klo 17.00