Kahden maalin takaa ei noustu

Kaksijakoinen ottelu Espoossa. Ensimmäisen jakson lomailu tuotti tappion. FC Jazz päästi FC Hongan kahden maalin karkumatkalle ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Punaiset onnistuivat kaventamaan heti toisen jakson alussa...

Kaksijakoinen ottelu Espoossa. Ensimmäisen jakson lomailu tuotti tappion.

FC Jazz päästi FC Hongan kahden maalin karkumatkalle ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Punaiset onnistuivat kaventamaan heti toisen jakson alussa Eero Lehtisen laukoessa pallon läheltä maaliin. Ensimmäisen jakson jälkeen lukemat olisivat voineet olla paljon tylymmätkin ja Espoossa nähtiin joukkueelta kauden huonoin puoliaika.

Päävalmentaja Olli Orvasto laukoi kovaääniset terveiset puoliajalla ja sai heräteltyä joukkuetta toiselle puoliajalle,
- Jälleen ehjä 90-minuuttinen jäi haaveeksi. Avausjakso oli luvalla sanoen heikko esitys meiltä. Jokin meni pahasti pieleen kun olimme noin huonoja. Palopuhe kopissa autto ja toinen jakso oli meiltä ihan hyvä. Saimme kavennuksen heti ottelun alkuun ja painostimme loppuun saakka. Paikkoja oli tulla tasoihin, mutta nyt jäi luu ansaitusti käteen.

FC Jazz onnistuu kotiotteluissaan, mutta vieraissa ei voittotili ole vielä auennut. Honka teki ottelun avausmaalin ottelun toisella minuutilla Joona Rämön toimesta ja kaunisteli taukojohdon Juho Ojasen toimesta hieman ennen puoliaikaa. Kaksi tasapeliä vieraissa ei anna aihetta tyytyväisyyteen mietti Orvasto,
- Olemme tällä hetkellä pisteissä sarjan parhaimpia kotijoukkueita, mutta vieraissa pisteitä on tullut aivan liian vähän. Nyt pitää miettiä, mistä tämä johtuu ja korjata asia välittömästi.

Joukkueen kokoonapanosta uupui Benjamin Tuovinen, joka jäi vatsataudin vaivaamana kotiin. Aleksanteri Tomberg on loukkaatuneena ja Juho Lehtonen paranteli pientä vammaa, vaikka oli mukana Espoossa. Punaisten seuraava ottelu pelataan Pori Cup viikonloppuna stadionilla, kun HIFK saapuu perjantaina 27.7 klo 18.30 FC Jazzin vieraaksi.

FC Jazzin avaus: Östling, Virtanen, Meura, Kuusela, Kanerva, Mapoka, Kemppinen, Friday (Jo Lehtonen), Lehtinen, Pyyranta, Aftab (To Laaksonen)
Vaihdossa lisäksi: Nurmi, Lemio ja Lehtonen

Ottelun tähdet:
*** Eero Lehtinen
  ** Toni Pyyranta
    * Samuli Virtanen

Tähdet kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen
******* Juho Kemppinen, Benjamin Tuovinen, Samuli Virtanen
  ****** Joonas Meura, Rasmus Östling, Iyam Friday
    ***** Alfred Mapoka
      **** Terry Ablade, Juho Lehtonen, Eero Lehtinen, Toni Pyyranta
        *** Eetu Kanerva
          ** Toni Kuusela
            * Tobias Laaksonen

KUVA: Urheilusuomi.com