Juho Lehtonen palaa Poriin

FC Jazz sai kaivatun palasen hyökkäykseen, kun ensi kesänä porilaispaidassa viilettää numerolla yhdeksän Juho Lehtonen. Raumalaislähtöinen Lehtonen on pelannut viime kaudet Veikkausliigaa Turussa sek...

FC Jazz sai kaivatun palasen hyökkäykseen, kun ensi kesänä porilaispaidassa viilettää numerolla yhdeksän Juho Lehtonen. Raumalaislähtöinen Lehtonen on pelannut viime kaudet Veikkausliigaa Turussa sekä viime kauden Kotkassa. 

FC Jazz on etsinyt laadukasta maalintekijää hyökkäykseensä,
- Olemme seuranneet pelaajamarkkinoita rauhallisina ja tiedostaen, että kotiavaukseen on aikaa vajaa 50 päivää. Meillä on käynyt muutamia testipelaajia, heitä on tälläkin hetkellä ryhmässä mukana ja ensi viikolla tulee vielä näytille pari pelaajaa. Olemme pysyneet sovitussa laatuajatuksessa, että FC Jazziin pääsee vain jos olet todellinen vahvistus tai näemme, että junioripelaajassa on potentiaalia parin vuoden sisään nousta edustuspelaajaksi. Meillä on jo nyt olemassa hyvä pelaajarunko omien junioreiden sekä nykyisten sopimuspelaajien kautta.

Juho on osoittanut nyt reilun kuukauden aikana, että täyttää vaatimuksemme ja tuo joukkueeseen osaamista, sekä maalintekotaitoa, toteaa John Allen. 

Juho Lehtonen palaa Poriin ja odottaa innolla kesää,
- Pitkän talven jälkeen on hienoa kun päästään hiljalleen kiinni tosipeleihin. On ollut vaihteeksi kivaa olla porilaisten kopissa, jonka ilmapiiri on ammattimainen ja loistava. Uskon, että paluu ”tuttuun” ympäristöön tuo itselle parin vaikeamman vuoden jälkeen lisää intoa ja vauhtia tekemiseen. Olen Johnin kanssa jutellut ja tiedän mitä minulta odotetaan ensikesänä.

Allen ja pelaajat lähtevät lauantain cup-otteluun Espooseen käynnistämään vuoden 2016 taivaltaan rauhallisin mielin,
- Tiedostamme sen, että FC Espoo on varmasti joukkue, jota vastaan saadaan hyvä peli aikaiseksi. Olemme pelanneet harjoituspelejä hyviä joukkueita vastaan ja puolustuksemme on toiminut niissä osa-alueista parhaiten. Cup-peleissä on aina erityistä latausta ja uskon, että FC Espoolla on vahva tahtotila mennä jatkoon, niinkuin meilläkin, päättää Allen. 

Espoon matkalta puuttuvat loukkaantuneet Toni Junnila sekä Tuure Mäntynen ja loukkaantumisen jälkeen jo harjoituksiin palannut Benjamin Tuovinen. Huhtikuun alussa Poriin saapuu toppari Gabriel Wirz.

FC Espoo - FC Jazz 12.3 klo 15.00 Leppävaarassa

Kuva: UrheiluSuomi.com