John Allen siirtyy FC Interiin

    FC Jazz, FC Inter ja John Allen ovat sopineet, etä FC Jazzia kaudesta 2015 luotsannut John Allen siirtyy FC Interin valmennukseen ja on Interin mukana jo seuraavassa Veikkausliigan ottelussa Maarienhaminassa maanantaina 25.7....

 

 

FC Jazz, FC Inter ja John Allen ovat sopineet, etä FC Jazzia kaudesta 2015 luotsannut John Allen siirtyy FC Interin valmennukseen ja on Interin mukana jo seuraavassa Veikkausliigan ottelussa Maarienhaminassa maanantaina 25.7.

FC Jazzin Kari Kaivo-oja toivottaa Allenille menestystä uudessa tehtävässä,
- On hienoa, että Allen saa tällaisen mahdollisuuden nousta Veikkausliigaan, emmekä tietenkään halua olla esteenä tällaisen mahdollisuuden auetessa. Haluan kiittää häntä siitä intohimoisesta panoksesta, millä hän on työhönsä suhtautunut ja mitä hän on seuralle antanut näiden kahden kauden aikana, minkä hän on seurassa ollut.

John Allen kertoo lähtevänsä osittain haikein mielin, mutta innokkaana FC Interin palvelukseen,
- Olen ollut tyytyväinen aikaani Porissa ja Jazzissa. Nautin paljon toimimisesta pelaajien, henkilökunnan ja kaikkien ihmisten kanssa, jotka olivat seuran ympärillä.

FC Jazzin uutena päävalmentajana aloittaa tästä päivästä alkaen Jani Uotinen. Porilaisten seuraava vastustaja on TPS ja ottelu pelataan Stadionilla Pori Cupin yhteydessä perjantaina 29.7 klo 18.30 alkaen.

Kuva: Urheilusuomi.com