Jazztornit matkaavat Ouluun

Viikon toinen vierasottelumatka käynnistyi lauantaina harjoitusten jälkeen ja kohteena on tällä kertaa Oulu, jossa FC Jazz kohtaa AC Oulun sunnuntaina klo 15.00. AC Oulu on saalistanut kauden kolmesta ensimmäisestä...

Viikon toinen vierasottelumatka käynnistyi lauantaina harjoitusten jälkeen ja kohteena on tällä kertaa Oulu, jossa FC Jazz kohtaa AC Oulun sunnuntaina klo 15.00.

AC Oulu on saalistanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden pisteen, kun taas Jazzin pistetili on edelleen avaamatta kahden pelin jälkeen. Viimeistelyharjoituksissa FC Jazz keskittyi pienten asioiden kuntoon laittamiseen ja joukkue valmistautui erityisesti erikoistilanteiden puolustamiseen.

Benjamin Tuovinen ja Ville-Valtteri Starck pohdiskelivat tulevaa vastustajaa harjoituskentällä hymyssä suin,
- EIF pelin jälkeen juttelimme keskenämme ja kävimme läpi kahta ensimmäistä peliä kokonaisuuksina. Hyvällä mielellä lähdetään Oulusta hakemaan pisteitä. Meillä on nuo tornit tuolla puolustuksessa (Välilä/Wirz), jotka tulevat hoitamaan hommat meidän muiden tuella jatkossa siten, että oma maaliverkko ei heilu.

FC Jazzin alkukauden kolmesta maalista on vastannut Elias Ahde keskikentän hyvistä oivalluksista. AC Oulu on vastaavasti tehnyt kauden otteluissaan vasta yhden maalin. John Allen onkin luottavainen siirtyessään linja-autoon,
- Kun Oulussa onnistumme puolustamaan hyvin, niin uskon että tulemme kolmen pisteen kanssa kohti Poria sunnuntai-illalla, sillä Tammisaaressa paransimme peliämme ja saimme luotua erinomaisen määrän maalipaikkoja.

AC Oulun ja FC Jazzin ottelun voi katsoa osoitteesta www.fanseat.com sunnuntaina 8.5 klo 15.00 yhdessä Äitien kanssa.