Jazzin maali pysyi puhtaana

Onnistuminen puolutuspelaamisessa tylsytti Hakan ja tutun Ahteen. Porilaiset pitivät ensimmäisen kerran tällä kaudella oman pään puhtaana. Ennen peliä tarjoiltu sika herätti kiinnostusta ja toi...

Onnistuminen puolutuspelaamisessa tylsytti Hakan ja tutun Ahteen. Porilaiset pitivät ensimmäisen kerran tällä kaudella oman pään puhtaana. Ennen peliä tarjoiltu sika herätti kiinnostusta ja toi katsomoon uusia kasvoja katsomaan kotivoittoa. 

FC Jazz äityi laadukkaaseen pelaamiseen ja kun Daniel Sanchez onnistui puskemaan pallon Haka maaliin ensimmäisellä jaksolla Juho Lehtosen upeasta keskityksestä jäivät pisteet Poriin. Valkeakoskelaiset onnistuivat siirtämään pallon kaksi kertaa maaliin, mutta kannattajat saivat huokaista helpotuksesta paitsioliputusten johdosta. 

Jani Uotinen kiitteli maalipuita ja tarkkoja tuomareita,
- Haka osui pari kertaa tolppaan sen lisäksi, että kaksi maalia liputettiin paitsioksi. Tällä kertaa olimme onnellisten tähtien alla, mutta pelasimme myös hyvän puolustuspelin. Niin se vaan menee, että kun riittävästi taistellaan kääntyy se onnikin puolellemme. Dani teki upean maalin, josta saimme virtaa ja uskoa peliin. 

Porilaispuolustuksessa Jussi Välilä taisteli jälleen uhrautuvasti,
- Saatiin pelata melko pitkälle kautta ennenkuin pystyimme pitämään maalin puhtaana. Haka kärkien kanssa sai painia tosissaan ja mukavalta tuntui pitää Elias ilman maalia, vaikka pari kertaa yrittikin juosta meiltä karkuun

Jussi Välilälle ottelusta kolme tähteä, Lauri Pirhosella kaksi ja Hakan Dudulle yksi tähti.