Jazz vaisullakin pelillä voittoon

FC Jazz kohtasi eilen lauantaina Karhuhallissa Vuoden Seuraksi valitun Kaarinan Poikien edustusjoukkueen, tuttavallisemmin KaaPo on nousijajoukkue ensi vuoden Kakkosen B-lohkossa, viime kaudella joukkue voitti Länsi-Suomen Kolmosen. Ottelu p...

FC Jazz kohtasi eilen lauantaina Karhuhallissa Vuoden Seuraksi valitun Kaarinan Poikien edustusjoukkueen, tuttavallisemmin KaaPo on nousijajoukkue ensi vuoden Kakkosen B-lohkossa, viime kaudella joukkue voitti Länsi-Suomen Kolmosen. Ottelu päättyi Jazzin 2-1-voittoon, mutta paljon jä parannettavaa tuleviin otteluihin.

Ottelun ensimmäinen jakso meni hienoisessa KaaPon hallinnassa joskin maalipaikat olivat aika lailla tasan, Jazzin ensimmäisen jakson parhaat paikat tulivat Joel Lehtoselle joka ei kuitenkaan vielä saanut paikkoja realisoitua maaleiksi, myös kentän toisessa päädyssä oli hyviä paikkoja mutta erinomaisesti läpi ottelun torjunut Rasmus Östling sai nollattua KaaPon ensimmäisellä jaksolla.

Toista jaksoa oli pelattuna 57 minuuttia kun KaaPo pääsi nopealla hyökkäyksellä iskemään ottelun ensimmäisen maalin, tämän jälkeen Jazz kuitenkin sai hieman otetta ottelusta. Jazz tasoitus syntyy 83 minuutin kohdalla kun Eero Lehtinen pääsee laidasta ajamaan keskelle ja sijoittamaan pallon alanurkkaan ohi maalivahdin.

Ottelun ratkaisu tulee vasta varsinaisen peliajan täytyttyä kun Lehtinen saa pelattua pallon Juho Lehtoselle joka ampuu pallon samaan alanurkkaan kuin Lehtinen vajaa 10 minuuttia aikaisemmin.

"Tänään ei oikeen sujunut joukkueelta ja olimme melko huonoja. Paljon harhasyöttöjä ja virheitä pallon kanssa, joista vastustaja iski vaarallisesti vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla saimme kuitenkin luotua muutaman maalipaikan joista pallo olisi pitänyt laittaa sisään. Toisella puoliajalla emme saaneet pidettyä palloa toivotulla tavalla ja vaaralliset hyökkäykset jäivät vähiin. Onneksi kuitenkin lopussa saimme luotua pari maalipaikkaa joista pallo laitettiin sisään ja näin varmistettiin 2-1 voitto." Kertoo toisessa ottelussa putkeen osunut Lehtinen.

FC Jazz kohtaa KaaPon vielä kerran ennen sarjakauden alkua, sarjakauden ensimmäinen ottelu onkin juhlaottelu sillä Jazz menee lauantaina 25. elokuuta kuokkimaan 60-vuotisjuhliin.

Kahden voiton jälkeen joukkue siirtyy nyt viikon mittaiselle talvilomalle ja palaa pelikentille 3. maaliskuuta viime kaudelta tuttua SalPaa vastaan.

Kokoonpano: Östling, Kuusela (75. Tomberg), Meura, Kemppinen, Ju. Lehtonen, Jo, Lehtonen (67. Lehtinen), B.Tuovinen (52. T.Laaksonen), Friday, Virtanen, R.Laaksonen ja Kanerva (83. J.Tuovinen)

Penkillä: Nurmi

Kuva: Urheilusuomi.com/Kari Saha