Jani Uotinen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazzin valmennuspäällikkö Jani Uotinen siirtyy edustusjoukkueen päävalmentajaksi, kun John Allen siirtyy turkulaisen FC Interin valmennustiimiin. Jani Uotinen toimi myös kauden 2014 loppuvuoden porilaisten pä...

FC Jazzin valmennuspäällikkö Jani Uotinen siirtyy edustusjoukkueen päävalmentajaksi, kun John Allen siirtyy turkulaisen FC Interin valmennustiimiin. Jani Uotinen toimi myös kauden 2014 loppuvuoden porilaisten päävalmentajana.

Toistamiseen kesken kauden FC Jazzin luotsiksi tuleva Jani Uotinen lähtee innolla joukkueen matkaan ja kertoo säilymisen olevan ehdoton tavoite,
- Mielenkiintoisilla fiiliksillä lähden taas mukaan ja pisteitä pitää saada kerättyä nyt saalistetun kuuden pisteen lisäksi lisää. Viimekertaisen mukaan tulooni nähden joukkueen pelit ovat olleet nyt tasaisempia ja sarjakin on kovempi, sekä tasaisempi.

Ensimmäiseksi tutustutaan nyt jo tuttuihin pelaajiin lisää ja keskitytään pelimuutosten tekemiseen, niin yksilö kuin joukkue tasolla. Joukkueessa on taitoa ja osaamista, isoin sarka on nyt saada yksilöt pelaamaan joukkueena. Lukuisat tappiot ovat vaikuttaneet varmasti pelaajien itseluottamukseen ja se pitää kaivaa esiin.

Jatkossa lähdemme aktiivisemmin voittamaan pelejä ja taistelemaan pisteistä puhtaalta pöydältä.

Joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä kertoo, että pelaajat ovat keskenään jutelleet kauden aikana useaan kertaan ja uskovat, että kurssi kääntyy.
- Valmentaja vaihdokset eivät ole koskaan kivoja. Mutta uskon, että tällä saadaan joukkuetta piristettyä. Janista on aikaisemmalta komennukselta vain hyviä kokemuksia ja ensimmäiselläkin Ykkösen kaudella saimme kurssin käännettyä.

FC Jazzin joukkue palaa harjoituksiin tulevana maanantaina ja seuraava ottelu pelataan Porissa perjantaina 29.7 klo 18.30, kun vastaan asettuu TPS.