Jalkapallon KOTIJOUKKUE-Turnaus 15. – 16.1.2015

Satakuntalaisille futisfaneille tarjotaan tammikuun puolessa välissä kotimaista huippujalkapalloa Porin Karhuhallissa, kun isäntäjoukkue FC Jazzin vieraaksi turnaukseen saapuvat hallitseva Suomen mestari SJK (Seinäjoki),...

Satakuntalaisille futisfaneille tarjotaan tammikuun puolessa välissä kotimaista huippujalkapalloa Porin Karhuhallissa, kun isäntäjoukkue FC Jazzin vieraaksi turnaukseen saapuvat hallitseva Suomen mestari SJK (Seinäjoki), Ilves (Tampere) ja FC Lahti.

John Allen kertoo, että halusi saada Poriin talviturnauksen,
- Keskustelimme syksyllä seuran sisällä mahdollisuudesta järjestää Porissa hyvätasoinen talviturnaus ja eri osapuolet tarttuivat asiaan hienosti. Olosuhteet täällä ovat mitä parhaimmat ja halusimme saada Poriin Veikkausliigajoukkueita. Tavoitteena on, että saamme tästä tapahtuman joka pelataan jatkossa vuosittain.

Saamme nyt Suomen mestarin, mielenkiintoisen Ilveksen ja vahvan FC Lahden Poriin. Näillä seuroilla on lisäksi upeat fanit, joten toivomme porilaistenkin jalkapallon ystävien lähtevän pariksi päiväksi Karhuhalliin seuraamaan talvifutista, päättää innostunut Allen.

Joukkueet pelaavat perjantaina ja lauantaina, siten että perjantain otteluiden voittajat kohtaavat turnauksen finaalissa lauantaina ja hävinneet pelaavat pronssista. Jalkapallon ystävillä on näin mahdollisuus nähdä neljä peliä kahden päivän aikana. Perjantaina ottelut alkavat klo 16.00, jolloin FC Lahti kohtaa SJK:n ja heti perään pelataan ottelu FC Jazz - Ilves. Lauantaina klo 15.00 kohtaavat perjantaina häviäjät ja perjantain voittajat kohtaavat klo 17.00.

FC Jazz Oy:n puheenjohtaja Kari Kaivo-oja toivoo turnaukselle hyvää vastaanottoa,
- Haluan korostaa sitä, että on ainutlaatuista saada Poriin tämän tasoinen turnaus ja kiitän Johnia aktiivisuudesta asian osalta. Porilaisille jalkapallon ystäville tämä on upea asia päästä tutustumaan Veikkausliigajoukkueisiin ja nähdä viime kauden Suomen paras joukkue Karhuhallissa.