Iyam Friday jatkaa FC Jazzin hyökkäyksessä

FC Jazz on tehnyt nigerialaisen Iyam Fridayn kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen. Viikon päästä 28-vuotta täyttävä Friday aloittaa kolmannen kautensa Porissa. Ensimmäinen kausi meni PPT:n riveissä ja viime...

FC Jazz on tehnyt nigerialaisen Iyam Fridayn kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen. Viikon päästä 28-vuotta täyttävä Friday aloittaa kolmannen kautensa Porissa. Ensimmäinen kausi meni PPT:n riveissä ja viime kaudella monella pelipaikalla viihtyvä Friday kuului päävalmentaja Olli Orvaston luottopelaajiin.
- Friday on kokenut ja monipuolinen pelaaja, joka voi pelata hyökkäyksessä usealla eri pelipaikalla. Hän oli jo viime vuonna tärkeässä roolissa meidän hyökkäyspelissä ja odotan vanhalta Veikkausliigapelaajalta vähintään yhtä tärkeää panosta myös ensi kaudella, toteaa Orvasto.

Friday on pelannut Suomessa lähes kymmenen vuotta aloittaen uransa Veikkausliigassa AC Oulun riveissä kaudella 2007. Otteluita hänelle on kertynyt Suomen sarjoissa lähes 200 ja maaleja niissä on syntynyt 29 kappaletta. Viime kaudella kerran osunut Iyam Friday kertoo viihtyneensä Porissa ja nauttinut saamastaan roolista joukkueessa,
- Hienoa, että saatiin tehtyä sopimus FC Jazzin kanssa jo hyvissä ajoin. Joukkue tulee jatkamaan pitkälti samanlaisena kuin mitä se oli viime kaudella ja se tulee olemaan vahvuutemme. Pelaaminen nuorten hyvien pelaajien kanssa on kokeneemmallekin pelaajalle antoisaa ja antaa mahdollisuuden auttaa heitä sekä kentällä, että sen ulkopuolella.

FC Jazzilla on nyt koossa 16 pelaajasopimusta kaudeksi 2018.