Ilves vieraili vauhdikkaasti

Kotijoukkue johti peliä lähes puolituntia eilen Karhuhallissa Joonas Meuran ottelun alussa syntyneellä vapaapotkumaalilla ennen kuin Ilves onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa Marius Noubissin toimesta. Meura on nyt tehnyt FC...

Kotijoukkue johti peliä lähes puolituntia eilen Karhuhallissa Joonas Meuran ottelun alussa syntyneellä vapaapotkumaalilla ennen kuin Ilves onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa Marius Noubissin toimesta. Meura on nyt tehnyt FC Jazzin molemmissa harjoitusotteluissa vapaapotkusta kauniin maalin.

Ensimmäisellä jaksolla Noubissi osui vielä toistamiseen ja Lauri Ala-Myllymäki kertaalleen. Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttui Alfred Mapoka sairastumisen johdosta, joten hänen ensimmäinen harjoitusottelunsa siirtyi myöhempään. Päävalmentaja Olli Orvasto antoi Ilvekselle kiitokset kovasta kyydistä,
- Ilves oli tänään hyvä, mutta mekin pystymme huomattavasti parempaan. Asenteesta homma ei jäänyt tänään kiinni, mutta meidän on pystyttävä parempaan palloliseen peliin koviakin joukkueita vastaan. Tänään ei tosiaan ollut mahdollisuuksia, vaikka peliä tovi johdettiinkiin. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla oltiin pallollisesti pelokkaita ja pallonahallintajaksot jäivät varsin lyhyiksi. Tämä taas johtaa siihen, että juostaan pallon perässä ja etäisyydet kasvavat.

Ilves tuplasi toisella jaksolla maalimääränsä. Joukkueen neljännen maalin teki rangaistuspotkusta syksyllä Stoken akatemista Ilvekseen siirtynyt 17-vuotias Niklas Jokelainen. Toistamiseen Jokelainen onnistui ottelun loppuhetkillä viimeistellessään ottelun loppulukemat 1-6 (1-3). Vieraiden Eero Tamminen onnistui myös kertaalleen maalinteossa.

FC Jazz jatkaa harjoitusotteluitaan viikon päästä, kun Poriin saapuu Kolmoseen valmistautuva Pallo-Iirot.

FC Jazz: Rasmus Östling, Tuukka Nurmi, Jussi Lemio, Toni Kuusela, Joonas Meura, Samuli Virtanen, Benjamin Tuovinen, Juho Kemppinen, Eetu Kanerva, Eero Lehtinen, Iyam Friday, Juho Lehtonen, Joel Lehtonen, Rasmus Laaksonen ja Joona Visavuori

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com