Ilves seuraava harjoitusvastustaja

Harjoitusottelut jatkuvat ja seuraavaksi FC Jazz saa vastaansa viime kauden Veikkausliigassa kolmanneksi sijoittuneen Tampereen Ilveksen. Ilves aloitti harjoitusotteluidensa sarjan pelaamalla TPV:n kanssa 1-1 tasapelin pari viikkoa sitten. Tuossa...

Harjoitusottelut jatkuvat ja seuraavaksi FC Jazz saa vastaansa viime kauden Veikkausliigassa kolmanneksi sijoittuneen Tampereen Ilveksen. Ilves aloitti harjoitusotteluidensa sarjan pelaamalla TPV:n kanssa 1-1 tasapelin pari viikkoa sitten. Tuossa pelissä Ilves marssitti kentälle koko harjoitusvahvuutensa ja vaihtoi puoliajalla kaikki pelaajat. Tuleva harjoitusottelu Porissa on Ilveksen viimeinen ennen Suomen Cupin pelien alkua.

FC Jazzin kokoonpano tulee hieman muuttumaan verrattuna harjoituspeliin ToVea vastaan. Uusina pelaajina harjoituskaudella kentällä tullaan näkemään Eetu Kanerva ja Alfred Mapoka.  Sen sijaan varmuudella ovat poissa Tobias Laaksonen ja Aleksanteri Tomberg, jotka eivät pääse armeijasta vielä lomille.

FC Jazzin Olli Orvasto arvostaa Ilveksen kohtaamista,
- Hienoa päästä mittaamaan omaa tasoa UEFA Eurooppaliigaan valmistautuvaa liigajoukkuetta vastaan. Pelin täytyy olla selvästi parempaa kuin ensimmäisessä ottelussa, mikäli halutaan Ilvestä vastaan pärjätä. Uskon, että olemme valmiimpia kuin treenikauden avauksessa. Muutamalla pelaajalla on alla hieman rikkonainen viikko sairasteluiden, opiskeluiden ja armeijan vuoksi, mutta tosissamme lähdemme Ilvestä haastamaan lauantaina.

Kotijoukkueen kokoonpanossa nähdään ensimmäistä kertaa myös Eetu Kanerva, jonka tavoitteena on auttaa joukkuetta tulevana kautena parantamaan edelliskauden sijoitusta,
- Seurasin viime kaudella Jazzin hyvää syyskautta ja odotankin, että siitä päästään jatkamaan samalla temmolla eteenpäin. Haluan edelleen kehittyä pelaajana ja haastaa itseäni parempaan suorituksiin. Viime kauden jälkeen jäi nälkää kehittymiseen ja tuntui, että kotiseurassa sen pystyn tekemään.

Turussa toista vuotta lääketiedettä opiskeleva ja FC Jazzin nuorisoikäluokissa pelannut Kanerva, kertoo että junnuvuosilta on hyviä muistoja,
- Kaudet FC Jazzin joukkueessa, kun pelattiin A ja B SM-sarjaa olivat hienoja ja kovia pelejä oli mukava pelata. Tulevaisuudessa tavoitteenani on valmistua erikoislääkäriksi ja samalla pelata jalkapalloa mahdollisimman korkealla tasolla. Toisaalta vielä en ihan tiedä minkä alan erikoislääkäri minusta tulee. Lopuksi Eetu korostaa FC Jazzin junioreille, että läksyt kannattaa koulussa tehdä ja harjoitukset kannattaa tehdä tunnollisesti.

FC Jazz – Ilves lauantaina 20.1 klo 18.30 Karhuhallissa.