Hyvillä fiiliksillä AC Oulun vieraaksi

Kausi on lähestymässä päätöstä ja panokset kovenevat kierros kierrokselta. FC Jazz kohtaa lauantaina AC Oulun, joka on ollut kotikentällään porilaisille hankala vastustaja. AC Oulu on mukana...

Kausi on lähestymässä päätöstä ja panokset kovenevat kierros kierrokselta. FC Jazz kohtaa lauantaina AC Oulun, joka on ollut kotikentällään porilaisille hankala vastustaja. AC Oulu on mukana kamppailussa noususta Veikkausliigaan ja FC Jazzille jokainen jäljellä oleva kamppailu on lähes kolmen pisteen kamppailu.

Porilaisten kuntokäyrä on tällä hetkellä oivassa vireessa, kun viidestä viime pelistä on tullut 10 pistettä.
- Joukkueen kokoonpano ja pelipaikat eivät ole viime peleissä hirveästi eläneet ja olemme päässeet toteuttamaan sovittuja asioita rauhassa. Luonnollisesti pelaaminen tuntuu myös mukavalta, kun pisteitä on alkanut kertymään, pohtii luottavaisen oloinen päävalmentaja Jani Uotinen. 

Porissa Ykkösen toisella kierroksella pisteet tasattiin lukemin 2-2 ja kauden avauskierroksella FC Jazz hävisi Oulussa lukemin 4-1. AC Oulu kärsi viime pelissään kotitappion syysvireen löytäneelle Jarolle reipas viikko sitten, kun pietarsaarelaiset laittoivat pallon kolmesti Oulun maaliin. 

- AC Oulu on laadukas joukkue, jota vastaan meidän tulee taistella lujaa vieraskentällä ja onnistua ottamaan voitto. Porissa kamppailimme tasurin viimeksi pitkälti altavastaajana. Nyt uskon, että Oulusta on mukana kotimatkalla kaikki pisteet kun tuomari viheltää ottelu päättyneeksi, päättää Uotinen.

AC Oulu - FC Jazz 10.9 klo 16.00

Kuva: Urheilusuomi.com