Hyvässä putkessa kohti Nummelaa

FC Jazz lähtee hakemaan revanssia Kuoppanummen nurmelta viikon päätteeksi. NuPS kävi kesäkuun alussa antamassa shokkihoitoa Porissa, kun se takoi kolme maalia ensimmäisellä jaksolla punaisten maaliin. FC Jazz nousi...

FC Jazz lähtee hakemaan revanssia Kuoppanummen nurmelta viikon päätteeksi. NuPS kävi kesäkuun alussa antamassa shokkihoitoa Porissa, kun se takoi kolme maalia ensimmäisellä jaksolla punaisten maaliin. FC Jazz nousi tuolloin maalin päähän toisella jaksolla, mutta ei onnistunut saamaan pistettäkään kotipelistään.

NuPS:lle on tehty kauden aikana runsaasti maaleja ja se on päästänyt 42 maalia. Myöskään maalinteossa joukkue ei ole onnistunut kuin 17 kertaa. Pari kierrosta sitten se tosin pystyi pitämään maalinsa puhtaana voittopelissä Peimaria vastaan. Oivassa vireessä matkaava FC Jazz ei tule pisteitä Nummelasta helposti kuitenkaan saamaan ja maalipaikat on käytettävä tehokkaasti hyväksi, jotta edellisestä kotipelistään voiton ottanut NuPS onnistutaan kaatamaan.

Olli Orvasto luotsaa joukkueensa erittäin tärkeään peliin Nummelaan rauhallisen mielin,
- Asetelmat perjantain ottelulle ovat hyvät, koska peli on viime aikoina kulkenut kotona, sekä vieraissa tuloksellisesti. Meidän tulee kuitenkin lähteä Nummelaan nöyrästi ja sadan prosentin asenteella, eikä ylimielisyyteen tai löysäilyyn ole lainkaan varaa. Usko omaan tekemiseen on tällä hetkellä hyvällä tasolla ja lähdemme hakemaan vierasottelusta viidettä peräkkäistä voittoa.

FC Jazz lähtee Nummelaan ilman pelikiellossa olevaa Toni Kuuselaa.

NuPS – FC Jazz perjantaina 18.8 klo 18.30

Kuva: Urheilusuomi.com