Hyvä peli - Ei pisteitä

Pilvet väistyivät ja päivä kääntyi upeaksi syysillaksi Porin stadionilla, kun JJK aloitti ensimmäisen jakson tuomarin vihellyksen jälkeen. Samalla käynnistyi FC Jazzin kauden neljänneksi viimeinen s...

Pilvet väistyivät ja päivä kääntyi upeaksi syysillaksi Porin stadionilla, kun JJK aloitti ensimmäisen jakson tuomarin vihellyksen jälkeen. Samalla käynnistyi FC Jazzin kauden neljänneksi viimeinen säilymiskamppailu, jossa voiton arvo kotijoukkueelle oli kaikkien tiedossa.

Illan ottelussa tarjoiltiin yleisölle pari tusinaa kulmapotkuja, niistä FC Jazz antoi 11 ja onnistui kertaalleen maalinteossa kun Daniel Sanchez teki kauden yhdeksännen maalinsa upealla suoralla laukauksella Samu-Petteri Mäkelän keskityksestä ottelun 16 minuutilla. Vastaavasti kaikki JJK:n kulmat saatiin hoidettua varmasti ja niistä ei vaarallisia tilanteita vieraille annettu syntyä.

FC Jazz rakenteli peliä rauhallisesti ensimmäisellä jaksolla ja puolustus hoisi Jussi Välilän johdolla JJK:n hyökkäykset tyylikkäästi pois maalipaikoilta. Porilaisten peli kuitenkin hieman sekosi jakson lopulla, kun Juho Lehtonen loukkaantui ja JJK pääsi pian tämän jälkeen hyvän prässin seurauksena maalaamaan tasoituksen vastahyökkäyksestä ottelun 43 minuutilla.

Ottelun loppulukemat 1-2 liukui sisään JJK:n Tommi Kari toisen jakson puolessa välissä jälleen vastahyökkäyksestä. Tätä ennen FC Jazzilla oli tilanne joka päätyi ulkotolppaan. Jakson lopulla kotijoukkue yritti väkevästi saada tasoitusta aikaiseksi, mutta tällä kertaa palloa ei saatu sisään ja JJK luotsi Juha Pasoja sai tuuletella voittoa Porin Stadionilla,
- Pori on meille hankala paikka ja kauden alussa Jazz tuli tasoihin ottelun viimeisellä hetkellä. Tänään niin ei onneksi tapahtunut.

Jani Uotinen kiitteli joukkueen pelaamista ja harmitteli tappiota,
- Tänään kaikki kentällä olleet antoivat kaikkensa ja mielestäni pelasimme häviöstä huolimatta yhden syksyn parhaista peleistämme. Pääsimme jälleen johtoon Danin upealla laukauksella erikoistilanteesta. Harmittavasti JJK sai kuitenkin tasoituksen ensimmäisen jakson loppuun ja siitä lisävirtaa toiselle jaksolle. Meillä oli paikkoja tehdä toinen maali, mutta tänään hyvistä paikoista ei saatu palloa sisään.

FC Jazzin tilanne tukaloitui tappion myötä. Säilyminen Ykkösessä vaatii kolmesta viimeisestä jäljellä olevasta ottelusta yhdeksän pistettä ja samaan aikaan KTP:n ja GrIFK:n on hävittävä loput pelinsä. Seuraavaksi FC Jazz matkaa TPS:n vieraaksi.

FC Jazz - JJK 1-2 (1-1)