Husa palaa Poriin

FC Jazzin joukkue täydentyy tutulla pelaajalla. Keskikentän laidalla viihtyvä Hushyar ”Husa” Aftab liittyy loppukauden mittaisella sopimuksella joukkueeseen. Viikko sitten 25-vuotta täyttänyt Aftab oli viime...

FC Jazzin joukkue täydentyy tutulla pelaajalla. Keskikentän laidalla viihtyvä Hushyar ”Husa” Aftab liittyy loppukauden mittaisella sopimuksella joukkueeseen. Viikko sitten 25-vuotta täyttänyt Aftab oli viime kaudella yksi FC Jazzin runkopelaajista.

Alkukauden Salossa pelannut Aftab kertoo palaavansa FC Jazzin hyvillä mielin,
- Tulen mahtavilla fiiliksillä Poriin. Vaikka matka on pitkä Turusta, niin perillä odottaa aina hienot tapahtumat joukkueen kanssa. FC Jazz on viimekauteen verrattuna kokeneempi ja entistä yhtenäisempi. Kasvot kopissa ovat lähes identtiset edelliskauteen verrattuna.

FC Jazzin ammattimainen tekeminen eri osa-alueilla saa Husalta kehuja,
- Näyttää muutaman harjoituksen jälkeen siltä että eteenpäin on taas menty ja yksityiskohtia hiottu tekemisessä. Hommat hoidetaan eri osa-alueilla ammattimaisesti ja joukkueessa on hyvä henki. Tavoitteenani on tuoda joukkueeseen lisää vaarallisuutta sekä yllätyksellisyyttä hyökkäyskolmannekselle ja omalla panoksella auttaa joukkue Ykkösen karsintoihin.

FC Jazz taistelee lujasti Kakkosen kärkikahinoissa ja tavoitteena on jatkaa hyviä esityksiä myös loppukaudella, jotta paikka Ykkösen karsintoihin saavutetaan. Terry Abladen siirtyminen Fulhamiin loi pienen aukon keskikentän pelaajistoon ja muutaman vaihtoehdon tarkastelun kautta päävalmentaja Olli Orvasto löysi kaivattua täydennystä tutusta pelaajasta Turun suunnalta.
- Husa tuo hyökkäykseemme lisää laajuutta ja varsinkin nopeita jalkoja. Abladen siirtymisen jälkeen olemme etsineet nopeaa laitapelaajaa ja onkin hienoa, että saamme tutun paluumuuttajan takaisin punaisiin.

FC Jazzin kausi jatkuu vierasottelulla Honkaa vastaan maanantaina 16.7. Seuraava kotiottelu pelataan Porin stadionilla perjantaina 27.7, kun vastaan asettuu HIFK.