Huomenna alkaa - Tavoitteena menestyä

Kuluneella viikolla on alustettu tulevaa kautta pelaajien ja valmennuksen mietteillä. FC Jazzin tavoite on tulevalla kaudella voittaa jokainen seuraava peli ja esiintyä taistelevalla ilmeellä kentällä. Nuori joukkue on...

Kuluneella viikolla on alustettu tulevaa kautta pelaajien ja valmennuksen mietteillä. FC Jazzin tavoite on tulevalla kaudella voittaa jokainen seuraava peli ja esiintyä taistelevalla ilmeellä kentällä. Nuori joukkue on maustettu muutamalla kokeneella pelaajalla ja uudella päävalmentajalla, joka katsoo tiukkailmeisen rennosti tulevaisuuteen. Menestystä haetaan ja varsinkin paikallispeleihin lähdetään pitämään kaupungin valtikkaa punaisena.

Porissa pelataan kahden joukkueen voimalla Kakkosta ja se tulee tuomaan kauteen 2017 ylimääräistä sokeria pullan päälle. FC Jazzin joukkue on valmiina antamaan kentällä kaikkensa ja on tahtotilansa kannattajilleen ja porilaisen jalkapallon ystäville punaisesta katsomosta esittänyt.
- Olemme tehneet onnistuneen talvikauden ja ryhmä on ollut aktiivinen harjoituksissa. Huomenna pääsemme kentälle ja tekemään sitä mitä on odotettu, eli pelaamaan sarjapisteistä. On ollut mukava kävellä kaupungilla ja jutella kentän laidalla ihmisten kanssa tulevasta kaudesta. Toivon mukaan mahdollisimman moni porilaisen jalkapallon ystävä lähtee katsomaan peliä Herralahteen ja kannustamaan meidät voittoon, toteaa päävalmentaja Olli Orvasto.

FC Jazz aloittaa kautensa poikkeuksellisesti Herralahden kentällä lauantaina 29.5 klo 17.00, kun vastaan asettuu jo viime viikolla tappiolla Espoossa kautensa aloittanut Peimari United.

Kotijoukkue lähtee avausotteluun kahden harjoitusottelun voittoputkessa, mutta jalat tukevasti maassa ainakin jos se päävalmentajan mietteistä on kiinni,
- Peimari koki tappion kauden avauksessa viime viikon lopulla ja myös me käänsimme Porissa toiseksi viimeisessä harjoitusottelussamme pelin voitoksi Peimaria vastaan. Vierasjoukkue on varmasti sisuuntunut tappioista ja tullee kovalla tahtotilalla hakemaan vieraspisteitä. Peimari on hyvä joukkue, jossa on taitoa ja laidalla nopeutta. Harjoitusottelussa heitä vastaan tunnistimme asioita, jotka pitää onnistua, jotta pisteet Poriin jäävät.

Tervetuloa Punainen päällä lauantaina pelipaikalle.

Huomioitavia asioita Herralahden ottelutapahtumassa:
Herralahdessa on lauantaina auki kaksi kioskia ja makkaraa tarjolla. Sen sijaan pubi aukeaa vasta, kun pelit siirtyvät Stadionille. Liput otteluun maksavat 8,00 euroa, eläkeläiset ja opiskelijat pääsevät katsomoon 5,00 eurolla. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta. Parkkialueet sijaitsevat Kuninkaanlahdenkadun parkkialueilla liike- ja teollisuuskiinteistöjen parkkialueilla Aittaluodossa.