Huippupeli lauantaina

Poriin saapuu lauantaina seura Veikkausliigasta ja Suomen huipulta, hallitseva hopeamitalijoukkue Seinäjoen Jalkapallokerho eli SJK. Kumppanuusseurat FC Jazz ja SJK kohtaavat Keinonurmella lauantaina 28.3 klo 11.15 alkavassa ottelussa. SJK...

Poriin saapuu lauantaina seura Veikkausliigasta ja Suomen huipulta, hallitseva hopeamitalijoukkue Seinäjoen Jalkapallokerho eli SJK. Kumppanuusseurat FC Jazz ja SJK kohtaavat Keinonurmella lauantaina 28.3 klo 11.15 alkavassa ottelussa.

SJK vietti edellisen viikon Espanjassa Marbellan lämmössä, jossa se voitti molemmat pelaamansa harjoitusottelut. Vastassa seinäjokisilla olivat Islannin viime kauden hopeajoukkue FH Hafnarfjördurin (2-0) ja Espanjan kolmannella sarjatasolla pelaava RB Linense (1-0).

SJK saapuu Poriin koko repertuaarillaan, sillä kyseessä on joukkueen viimeinen harjoitusottelu pre-seasonilla. SJK kohtaa Suomen Cupissa vielä KuPS:n 4. huhtikuuta ennen 12. huhtikuuta alkavaa Veikkausliigaa, jossa se kohtaa Turussa FC Interin.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari näkee ottelun ytimekkäästi tärkeänä joukkueelleen.

- Tämä on meidän viimeinen harjoitusottelumme ennen virallisten otteluiden alkamista. Tämä peli toimii meille valmistavana otteluna kauteen ja ottelu on meille todella tärkeä.

Kotijoukkue FC Jazz lähtee pelaamaan ennakkoluulottomasti Suomen yhtä ehdotonta kärkiseuraa ja kumppaniaan vastaan valmistautuessaan Ykkösen kauteen 2015.

Joukkue pääsee valmistautumaan otteluun kutakuinkin terveenä ja ehjän harjoitusviikon jälkeen. Ainoastaan Ville Starck on vielä pois varatoimenpiteenä jalkavammansa jälkeen.

Porissa ensimmäistä kertaa kentällä useita uusia tuttavuuksia. Mm. tuorehko sopimuspelaaja Jens Harju esiintyy ensi kertaa Porissa. Sekä tietysti kaikki tutut pelaajat taistelevat punaiselle paidalle. Lisäksi torstain ja perjantain aikana tulee pelaajauutisia, joten kentällä nähtäneen muitakin uusia mielenkiintoisia pelaajia.

- Odotan kovasti SJK-ottelua. Se on pelaajillemme mielenkiintoinen peli tasonmittaukseen. SJK on täynnä laadukkaita pelaajia ja tähtää toiseen peräkkäiseen menestyksekkääseen kauteen, toivottavasti myös Euroopassa. He ovat vaarallisia kentän joka osa-alueella. Simo on tehnyt upeaa työtä viime vuosina Seinäjoella, kertoo FC Jazzin päävalmentaja John Allen

Allen ymmärtää helposti, miksi SJK menestyy.

- Kahden viimeaikaisen vierailuni jälkeen Seinäjoella ei ole vaikea ymmärtää miksi seura on noussut Suomen huipulle. He ovat intohimoisia ja ammattimaisia kaikessa mitä tekevät kentällä ja kentän ulkopuolella. Odotamme kovasti hienoa ottelua lauantaina Porissa.

FC Jazzin toppari Jussi Välilä odottaa SJK:n kohtaamista.

- Hyvällä ja odottavaisella mielellä lähdetään kohtaamaan Veikkausliigan laatujoukkuetta. Viime peli Pallo-Iiroja vastaan oli ehkä meidän kauden heikointa peliä selkeästä voitosta huolimatta. Paljon jäi parannettavaa pelillisesti tuosta voitosta. Kokonaisuudessaan harjoituskausi on sujunut hyvin ja nyt on hieno tilaisuus päästä pelaamaan yhtä Veikkausliigan parhaista joukkueista vastaan ja nähdä samalla, missä itse menemme tällä hetkellä.

- Odotan laadukasta ottelua, jossa molemmat joukkueet tarjoavat katsojille vauhdikasta ja hyvää futista. Uskon, että pystymme tosissaan haastamaan SJK:n. Ottelu on varmasti myös katsojille erittäin mielenkiintoinen, joten kannattaa käynnistää lauantaipäivä Keinonurmen laidalla, vinkkaa Välilä.

FC Jazz-SJK la 28. 3 klo 11.15 Keinonurmella.

OHJEITA OTTELUUN SAAPUVILLE:

Stadionin vieressä oleva sisäänkäynti (pyöröovi) on suljettu katsojilta. Tätä sisäänkäyntiä käyttävät ainoastaan pelaajat ja joukkueiden taustat. Sisäänkäynti Keinonurmelle tapahtuu ainoastaan ”Jäähallin kulmasta” olevasta sisäänkäynnistä.

Sisäänpääsymaksu 10 euroa, eläkeläiset ja opiskelijat 5 euroa. Kausikorteilla vapaa pääsy.

HUOM! Voit ostaa FC Jazzin kausikortin tullessasi otteluun, etkä tarvitse edes käteistä. Riittää kun sinulla on mukanasi henkilöllisyystodistus, niin me otamme sinulta ylös sähköpostiosoitteen, johon lähetämme laskun. Kausikortin hinta 150 euroa (lipun hinta 2015 otteluun 15 euroa)