Helatorstaina kamppaillaan taas pisteistä

Nuoria Honka-lupauksia saapuu Herralahteen. Kauden toiseen kotiotteluun FC Jazz saa vieraakseen edellisellä kierroksella kotonaan SalPan kanssa vauhdikkaan maalittoman tasapelin pelanneen FC Hongan akatemiajoukkueen. Viime kauden pä...

Nuoria Honka-lupauksia saapuu Herralahteen.

Kauden toiseen kotiotteluun FC Jazz saa vieraakseen edellisellä kierroksella kotonaan SalPan kanssa vauhdikkaan maalittoman tasapelin pelanneen FC Hongan akatemiajoukkueen.

Viime kauden päätteeksi Kakkoseen noussut ja talvella Suomen Cupin lohkovaihetta pelannut Espanjalaisen Sergio Almenaran valmentama joukkue tulee olemaan kauden aikana mielenkiintoinen tuttavuus, joka tulee haastamaan tiukasti jokaisessa pelissään vastustajiaan. Tulevassa matsissa kannattaa seurata Hongan liigamiehistössäkin esiintynyneen Mosawer Ahadi otteita. Edellisessä ottelussa SalPaa vastaan Ahadi oli alati vaarallinen laidallaan.

FC Jazz on valmistautunut tulevaan otteluun huolellisesti ”Grani” tasapelin jälkeen ja päävalmentaja Olli Orvasto kertoo joukkueen katsovan tiukasti eteenpäin matsi kerrallaan,
- Meillä on heti kauden alkuun tiukka ohjelma ja pääsemme nopeasti uudelleen kotiyleisön eteen. Tavoitteena on jatkaa tiukkaa puolustamista, mutta haluamme parantaa pallollista pelaamistamme viime pelistä. Prässistä pitää päästä nopeammin ulos, että pääsemme hyödyntämään vahvuuksiamme hyökkäyspäässä. Vastus tulee olemaan kova myös toisessa ottelussa ja raportit kertovat, että taitava ja nuori joukkue oli pelannut erinomaisen pelin kotiavauksessaan. Luotto omaan joukkueeseen on kuitenkin kova ja kauden avausvoittoa lähdetään tosissaan tavoittelemaan.

Kotijoukkueen pelaajista Alfred Mapoka kärsii tässä pelissä vielä pelikieltoaan, mutta on jo seuraavassa pelissä mukana. Tämän lisäksi joukkuetta vaivaava flussaepidemia saattaa aiheuttaa muutoksia kauden avausottelun kokoonpanoon.

FC Jazz on tuonut ottelutapahtumaan vaikutteita Euroopasta ja kotiavauksessa positiivista palautetta saanutta uutta herkkua eli makkaraa sämpylän välissä tarjotaan taas tulevassa matsissa. Tervetuloa seuraamaan peliä ja maistamaan uutta herkkua paikan päälle.

FC Jazz – FC Honka akatemia torstaina 10.5 klo 16.00 Herralahdessa.