Harjoitusottelut alkavat

Ennen alkavaa viikkoa Karhuhallissa kohtaavat FC Jazz ja ToVe klo 18.00 alkavassa harjoitusottelussa. Kentällä tullaan näkemään myös FC Jazzin 16-vuotias Terry Ablade, joka valittiin menneellä viikolla mukaan U17-...

Ennen alkavaa viikkoa Karhuhallissa kohtaavat FC Jazz ja ToVe klo 18.00 alkavassa harjoitusottelussa. Kentällä tullaan näkemään myös FC Jazzin 16-vuotias Terry Ablade, joka valittiin menneellä viikolla mukaan U17-maajoukkueen turnaukseen Valko-Venäjälle. ToVe on saanut rakennettua mukavan tuntuista joukkuetta kasaan ja tulee olemaan Kolmosen lohkossaan yksi sarjan kärkipaikoista pelaava joukkue. Sunnuntai-iltana onkin tíedossa mielenkiintoinen harjoituskauden avausottelu.

Sekä FC Jazz, että ToVe ovat jo varsin pitkällä joukkueen rakentamisessa, joten pelillisiä asioita päästään harjoittelemaan ensimmäisen harjoitusjakson jälkeen jo mainiosti. Veikoilla on kasassa 19 pelaajasopimusta ja FC Jazzilla vastaava määrä on 18. FC Jazzin joukkueesta varmuudella ovat poissa Eetu Kanerva ja Alfred Mapoka. Mukana nähdään kuitenkin Joonas Meura, sekä pari uutta junioripelaajaa.

Oman ansaitun jouluisen lomansa pitänyt Olli Orvasto starttaa ensimmäiseen harjoituspeliin rauhallisena,
- Mukava päästä heti vuoden vaihteen jälkeen tositoimiin. Vaikka tie on kauden osalta vasta alussa, niin pelaaminen on kuitenkin homman suola ja voittamaan lähdetään heti ensimmäisestä pelistä lähtien. ToVe-pelissä on mahdollisuus nähdä lähes koko sopimuspelaajien joukko ja tulemme tekemään uusia kokeiluja pelipaikkojen suhteen.

Viime kaudella hienon kauden Kolmosessa pelannut Toejoen Veikot saa mukaansa myös lähes kaikki harjoitusringissä mukana olevat pelaajat. Joukkueen paidassa tullaan näkemään illan ottelussa vihreässä paidassa uusia veikkoja, jotka ovat tuttuja pari kautta sitten Kakkosessa pelanneesta PPT:n joukkueesta.

ToVe on aloittanut kauteen valmistautumisen marraskuun lopulla ja harjoitusottelusta käynnistyy ottelusarja, jossa se kohtaa tammikuun aikana kolme Kakkosen joukkuetta. FC Jazzin lisäksi vastaan asettuvat MuSa ja HJS.

ToVen valmentaja Kaj-Markus Rantala kertoo, että joukkue lähtee tosissaan haastamaan FC Jazzia,
- Vaikka FC Jazz pelaa sarjatasoa ylempänä ei otteluun lähdetä pelkästään ottamaan vastaan, vaan pyrimme toteuttamaan pelissä samoja asioita joilla kesällä on tarkoitus menestyä kolmosessa. Erityisesti joukkueen yhtenäinen tekeminen tulee korostumaan, kun pelataan harjoitusotteluita korkeammalla sarjatasolla pelaavia joukkueita vastaan.

FC Jazz – ToVe 7.1 klo 18.00 Karhuhallissa.

FC Jazzin pelinumero illan ottelussa:

 1 Rasmus Östling
31 Tuukka Nurmi

 3 Iivari Kulju 
 4 Juho Kemppinen
 6 Joonatan Tuovinen
 8 Eero Lehtinen
11 Terry Ablade
15 Joel Lehtonen
16 Samuli Virtanen
17 Rasmus Laaksonen
19 Toni Kuusela
21 Juho Lehtonen
24 Tobias Laaksonen
25 Joonas Meura
26 Jussi Lemio
27 Benjamin Tuovinen
29 Joakim Nieminen
30 Iyam Friday
33 Miika Koivisto
34 Aleksanteri Tomberg