Hakan Chris James upotti molemmat pilkut

Aurinkoinen Tehtaan kenttä ja kotijoukkue Hakan kaksi rangaistuspotkua aiheuttivat hyvin taistelleelle porilaisjoukkueelle 2-0 tappion. Ensimmäinen pilkuista jäi monelle epäselväksi ja molemmat päävalmentajat...

Aurinkoinen Tehtaan kenttä ja kotijoukkue Hakan kaksi rangaistuspotkua aiheuttivat hyvin taistelleelle porilaisjoukkueelle 2-0 tappion. Ensimmäinen pilkuista jäi monelle epäselväksi ja molemmat päävalmentajat totesivatkin pelin jälkeen, että videolle on mentävä katsomaan mitä kulmapotkussa tapahtui. Toinen pilkuista päätti ensimmäisen jakson lopussa Jazzin kirin, kun tuomari osoitti jälleen rangaistuslaukausta Hakan Emeniken hutipotkun jälkeen.

Toisella jaksolla FC Jazz joutui vaihtamaan kokenutta kaartia pienten vammojen seurauksena syrjään ja nuoria pelaajia tuli kentälle Valtteri Riihimäen sekä Topias Tiaisen päästessä esittämään taitojaan. Ensimmäisen jakson alussa kentälle oli jo vaihdettu Niko Leskelä.

Samu-Petteri Mäkelä ja Elias Ahde pääsivät kokeilemaan myös vapaapotkuista kolme kertaa, joista jokainen yritys oli hyvä, mutta tällä kertaa pallot eivät ylärimaa lähemmäs menneet. Toisen jakson lopussa porilaisten kiri hieman hyytyi, kun Haka sai vaihdosta lisää jalkoja hyökkäykseen ja varsinkin Joni Mäkelä toi lisää virtaa valkeakoskelaisille.

John Allen harmitteli ottelun alun nopeaa rankkaria,

- Meillä oli hyvät hetket ja pelaajat antoivat viimeisetkin hikipisarat kentälle. Kaksi pilkkua on kuitenkin kova takamatka ja tällä kertaa vaparitkaan eivät uponneet, vaikka hyviä olivatkin. Haka pelasi myös hyvän ottelun ja piti maalinsa puhtaana. Emme voi kätkeytyä loukkaantumisten taakse, mutta niitä on nyt jonkin verran ja se antaa nuorille pelaajille näyttö mahdollisuuksia.