Haka saapuu Poriin

Valkeakosken Haka saapuu FC Jazzin vieraaksi harjoitusotteluun Karhuhalliin lauantaina. Ykkösen kestosuosikki Haka on pelannut kaksi harjoitusottelua talven aikana tuloksekkaasti. Joukkue voitti ensimmäisessä harjoitusottelussaan...

Valkeakosken Haka saapuu FC Jazzin vieraaksi harjoitusotteluun Karhuhalliin lauantaina.

Ykkösen kestosuosikki Haka on pelannut kaksi harjoitusottelua talven aikana tuloksekkaasti. Joukkue voitti ensimmäisessä harjoitusottelussaan Veikkausliigan viime vuoden neljänneksi sijoittuneen VPS:n 3-1 ja pelasi Pirkanmaan derbyssä tasan 0-0 Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseet Ilveksen.

Valkeakoskelaisten riveissä pelaa mm. viime kauden Ykkösen maalitykki Kalle Multanen, joka ampui 2014 uudet ennätyslukemat. Kokonaissaldo oli  huikeat 30 maalia.

FC Jazzin harjoituspeleissä joukkueen puolustus ja puolustaminen on toiminut jo hyvin, mutta hyökkäyskuvioissa riittää vielä viilattavaa tulevina viikkoina. Ja saattaapa asian tiimoilta olla lähiviikkoina olla tulossa myös pelaajauutisia.

FC Jazzin keskuspuolustaja Jussi Välilä mukaan eteenpäin mennään joka viikko.

- Hienoa taas päästä pelaamaan saman sarjan joukkuetta vastaan. Molemmilla joukkueilla taitaa vielä kuitenkin olla lopullisen ryhmän kasaaminen vaiheessa. Pelimme on koko harjoituskauden mennyt eteenpäin ja treeneissä on keskitetty peli eri osa-alueiden kehittämiseen.

- Viime pelissä pallollinen peli ei ehkä ollut meillä aivan parhaimmillaan, osittain varmasti johtuen myös haastavista olosuhteista. Nyt ei ole ainakaan sitä selitystä, kun pääsemme pelaamaan hallissa. Odotan hyvää ja laadukasta peliä lauantaina, päättää porilaispuolustuksen toteemi.

FC Jazz testaa edelleen ottelussa walesilaiskärkeä Jake Eyreä sekä toppari Chris Sutaa.

Tule katsomaan miten FC Jazzin topparikaksikko Välilä ja testimies Chris Suta toivottavat hyvää Ystävänpäivää Multaselle ja kumppaneille

FC Jazz – FC Haka la 14.2 klo 13.30 Karhuhallissa.

Ystävänpäivän hengessä otteluun on vapaa pääsy.

Kuva: UrheiluSuomi.com