GrIFK sunnuntaina stadionilla

Poriin saapuu uusi tuttavuus, kun GrIFK Kauniaisista saapuu lähes pakkovoiton edessä oleva kotijoukkueen vieraaksi sunnuntaina. Ensimmäisellä kierroksella pisteet tasattiin Kauniaisten keskuskentällä lukemin 1-1....

Poriin saapuu uusi tuttavuus, kun GrIFK Kauniaisista saapuu lähes pakkovoiton edessä oleva kotijoukkueen vieraaksi sunnuntaina. Ensimmäisellä kierroksella pisteet tasattiin Kauniaisten keskuskentällä lukemin 1-1.

Pelikiellosta vapautuva Aleksi Nurminen uskoo, että suunta parempaan tekemiseen jatkuu,

- Meidän tulee olla tiiviimpi ja taistelevampi joukkue, sekä uskottava omaan tekemiseemme koko 90 minuuttia. Nyt mennään koko ajan parempaan suuntaan ja sunnuntaina Porista ei kovin helpolla pisteitä anneta.

Vierailijat ovat 15 pistettä porilaisia edellä ja keränneet pisteensä lähes kokonaan kotikentältä. FC Jazz ei sen sijaan kotonaan ole vielä voittotiliään aukaissut ja tässä päävalmentaja Jani Uotinen näkee mahdollisuuden,

- Pelaamisemme on parantunut ja loukkaantumistilanne on helpottunut. Sunnuntaina lähdemme hakemaan ensimmäistä kotivoittoa. Se tulee, jos pelaamme kuten Jyväskylässä ja teemme kentällä sovittuja asioita joukkueena. Uskon, että me kaikki haluamme nähdä Porissa kotijoukkueen voittavan ja tätä kautta saavan loppukaudeksi vireen päälle.

FC Jazz - GrIFK stadionilla sunnuntaina klo 18.30

Kuva: Urheilusuomi.com