Futistanssi jatkuu Tammisaaressa

Kesäkuun lopussa FC Jazzin Aleksi Nurminen ja EIF:n Mamadou Konate tanssahtelivat keskenään useaan otteeseen Porin Stadionilla. Tuolloin EIF käänsi Jazzin 2-1 johdon 2-3 voitokseen, sen jälkeen kun Konaten askeleet...

Kesäkuun lopussa FC Jazzin Aleksi Nurminen ja EIF:n Mamadou Konate tanssahtelivat keskenään useaan otteeseen Porin Stadionilla. Tuolloin EIF käänsi Jazzin 2-1 johdon 2-3 voitokseen, sen jälkeen kun Konaten askeleet sekosivat Jazzin rankkarialueella ja tuomari puhalsi tammisaarelaisille plkun. Kevään koitoksessa Tammisaaressa EIF oli myös pitkään voitossa kiinni kunnes Berat Grabovci tasoitti pelin loppuhetkillä. FC Jazz lähteekin lauantaina Tammisaareen vain ja ainostaan voitto mielessä.

Jos viime kaudella oli kotivoitto tiukassa, niin tällä kaudella erikoisuutena on, että Jazz ei ole kyennyt saamaan montaakaan pistettä sarjataulukon alapuolelta olevilta joukkueilta. John Allen tunnistaa asian, mutta uskoo että edellinen ottelu Turussa antoi monelle pelaajalle taas virtaa, joka johtaa Tammisaaressa kolmeen pisteen saamiseen. 

- Odotan tiukkaa peliä, molemmat aikaisemmat pelit ovat olleet tasaisia. Pääsemme matkaan vahvalla joukkueella ja jos pystymme nousemaan TPS pelin tasolle uskon lopputuloksen olevan meille hyvän. EIF on vaikeasti voitettavissa kotonaan ja varmasti joudumme täyden työn tekemään pisteiden saamiseksi. Täytyy myös muistaa, että molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä eri syistä.

FC Jazz esittelee uuden pelaajan ottelussa, kun Akil DeFreitas tuo lisärytmejä kokoonpanoon.

Ottelu Tammisaaressa alkaa lauantaina klo 16.00. 

Kuva: UrheiluSuomi 28.6.2015 FC Jazz - EIF