Viikingit vierailee Porissa

FC Jazz kohtaa Kakkosen ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussaan festivaaliviikon puolessa välissä hyvään vireeseen päässeen Viikingit Porin Stadionilla. Samalla ottelu on Kakkosen B-lohkon kev...

FC Jazz kohtaa Kakkosen ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussaan festivaaliviikon puolessa välissä hyvään vireeseen päässeen Viikingit Porin Stadionilla. Samalla ottelu on Kakkosen B-lohkon kevätkierroksen viimeinen kamppailu.

Kotijoukkueen alkukausi on ollut haastava ja pisteitä ei ole kertynyt odotetunlaisesti. Kakkosessa säilymisen kannalta tuleva ottelu on tärkeä ja voitolla kotijoukkue nousee FC Espoon kantaan. Alkukauden pelien jälkeen FC Jazz on saanut joukkojaan uuteen ryhtiin ja ottanut kolmesta viime pelistään kuusi pistettä, joiden avulla joukkue on noussut ylöspäin sarjassa.

FC Jazz palasi pieneltä kesätauolta takaisin harjoituksiin sunnuntaina ja lähtee päävalmentaja Orvaston johdolla tärkään matsiin voitto mielessä,
- Edellinen peli on nyt unohdettu ja energiat siirretty keskiviikkoon ja Viikinkien kaatoon. Alkuviikko on sujunut harjoitusten puolesta hyvin ja koko miehistö on terveenä. Nyt tavoitteena on saada hyvä fiilis harjoituskentältä myös itse otteluun. Toivottavasti saadaan myös osamme Porin tämän viikon juhlahumusta ja ihmisiä saapuisi mukavasti kannattamaan kotijoukkuetta voittoon.

Viikingit on hävinnyt kauden otteluistaan vasta yhden ja ottanut pelaamistaan otteluistaan 19 pistettä. Mahdollisella voitolla kotijoukkueesta vuosaarelaiset nousevat sarjan kärkikahinoihin vahvasti mukaan. Viime viikolla Viikingit pelasi kotitasapelin TamUn kanssa, jolle FC Jazz kärsi edellisessä ottelussaan tappion.

Viikinkien päävalmentaja Aleksander Baranov kaipasi edellisessä pelissä joukkueeltaan maalitekotaitoa eli samaa osaamista, jota Olli Orvasto on peräänkuuluttanut myös omalta joukkueeltaan. Keskiviikon ottelussa pisteet tulee keräämään joukkue, jonka onnistumisprosentti on parantunut edellisestä kamppailusta.

FC Jazz – FC Viikingit 12.7 klo 18.30 Porin Stadion.