FC Lahti huomenna Porissa

FC Jazzin edellinen voitto tuli huhtikuun lopulta, kun JJK kaatui Suomen Cupin ottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen Jyväskylässä. Ykkösessä ei tuon pelin jälkeen voittoja ole tullut, joten keskiviikkoiltana...

FC Jazzin edellinen voitto tuli huhtikuun lopulta, kun JJK kaatui Suomen Cupin ottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen Jyväskylässä. Ykkösessä ei tuon pelin jälkeen voittoja ole tullut, joten keskiviikkoiltana porilaiset tavoittelevat taas voittoa Suomen Cupista FC Lahdesta ja paikkaa välieriin.

FC Jazz lähtee taistelemaan tosissaan paikasta neljän joukkoon kotiyleisön edessä. FC Lahti hävisi edellisellä sarjakierroksellaan Kemissä lukein 2-1 ja pelin jälkeen Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli puolustuksen nukahduksia sekä hyökkääjien taitoa tehdä vastustajan maalivahdista kentän sankari.

Päävalmentaja John Allen on tyytyväinen tehtyjen maalien määrään,
- Olemme onnistuneet tekemään sen verran maaleja, että pisteitäkin voisi olla sarjassa enemmän. Huomenna onkin tärkeää saada oma pää tukittua ja jatkaa tuota maaliverkkojen heiluttelua. Näissä Cupin peleissä on aina erityistä tunnelmaa ja latausta, jonka pohjalta pelissä voi käydä miten vain.

Viime peleissään FC Jazz on saanut yskähdellyttä moottoriaan hieman rasvattua ja peli on parantunut alkukaudesta. Erikoistilanteet ovat olleet kuitenkin koko kauden haastavia ja tässä kohtaa porilaisleirissä varmasti toivotaankin, että lahtelaiset jatkavat samalla linjalla kuin Kemissä ja tekevät kotijoukkueen maalivahdista sankarin.

Lauri Pirhonen on parannellut vaivojaan alkukaudella ja alkaa uhkumaan pelihaluja,
- Vaivat alkavat olemaan paranemaan päin, mutta pelaamisesta keskiviikkona teemme päävalmentajan kanssa päätöksen keskiviikon aikana. FC Lahti on hyvä vastustaja, mutta täysin voitettavissa onnistuneella pelillä. Tähän kohtaa kautta onkin hyvä saada vähän lisäsäpinää ja erilaista pelijännitystä koko joukkueeseen.

Kuuntele myös Elias Ahteen haastattelu Radio Porin kanavalta http://www.radiopori.fi/uutiset/fc-jazz-taistelee-paikasta-neljan-joukossa-suomen-cupissa

FC Jazz – FC Lahti keskiviikkona 15.6 klo 18.30 Porin Stadionilla

Kuva: Urheilusuomi.com