FC Jazzin Suomen Cup matka jatkuu

Kraft aloitti ottelun maalinteon, kun Porissakin testissä ollut Jossimar Sanchez teki ottelun avausmaalin kahdeksannella minuutilla. Ennen porilaisten tasoitusta Kraft sai pallon vielä tolppaan ja oli lähellä siirtyä jo...

Kraft aloitti ottelun maalinteon, kun Porissakin testissä ollut Jossimar Sanchez teki ottelun avausmaalin kahdeksannella minuutilla. Ennen porilaisten tasoitusta Kraft sai pallon vielä tolppaan ja oli lähellä siirtyä jo kahden maalin johtoon. Juho Lehtonen tasoitti ottelun hienolla laukauksella puolen tunnin kohdalla ja puoliajalle mentiin tasatuloksessa 1-1. Ottelun toisella jaksolla ratkaisijaksi nousi taas päällään osunut Jussi Välilä ottelun 74 minuutilla.

Samuli Virtanen jatkoi varmoja otteitaan oikeana laitapakkina ja tällä hetkellä peli onnistuu hyvin SP Mäkelän kanssa.
- Ottelu oli melko sekavaa ja rikkonaista. Vastustaja sai maalin ottelun alussa, mutta uskoimme koko ajan että ohi mennään. Saimme luotua hyvin maalipaikkoja ja meillä ei sinällään ollut mitään hätää pelin aikana, totesi Virtanen ottelun päätyttyä.

FC Jazz jatkaa näin cupissa kuudentoista joukkueen joukkoon ja odottaa jännityksellä tulevana keskiviikkona tapahtumaa arvontaa. John Allen oli huojentunut voiton jälkeen.
- Haluttu tulos ja olen tyytyväinen moniin asioihin pelissämme. Saimme luotua useita maalintekopaikkoja ja pystyimme osoittamaan mikä on ykkösen ja kakkosen joukkueen ero. Kraft puolusti hyvin läpi koko ottelun ja jouduimme tekemään kunnon päivätyön. Pelaajistamme löytyi useampia onnistujia ja nuorista parhaiten onnistui Juuso Rantala. Hän puolusti keskikentällä hyvin.

FC Jazz: Pirhonen, Starck, Välilä, Nurminen Virtanen, Rantala, Maluka, Mäkelä, Tuovinen, Riihimäki ja Lehtonen

Vaihdossa: Östling, Kuusela, Mäntynen, Lehto, Kirvesmäki, Koskinen (Riihimäki), Muzaci (Tuovinen)

Kuva: UrheiluSuomi.com – Samuli Virtanen