FC Jazzin pistehaaste on käynnistynyt!

FC Jazzin edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen tukeutumalla vahvasti omaan junioritoimintaan ja sen kasvatteihin. Edustusjoukkueen mukana on lähes parikymmentä oman juniorikoulun läpikäynyttä pelaajaa. Edustusjoukkue...

FC Jazzin edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen tukeutumalla vahvasti omaan junioritoimintaan ja sen kasvatteihin. Edustusjoukkueen mukana on lähes parikymmentä oman juniorikoulun läpikäynyttä pelaajaa.

Edustusjoukkue lähtee nyt tukemaan omalla tavallaan junioritoimintaa ja varmistamaan, että tulevaisuudessakin kyetään toteuttamaan seuran strategista tavoitetta, jossa jokaisella on mahdollisuus tavoitella omaa huippuaan.

FC Jazz käynnistää PISTEHAASTE-kampanjan. Jossa jokainen voi lähteä asettamallaan panoseurolla mukaan haasteeseen. Asettamasi panos kerrotaan edustusjoukkueen keräämillä Kakkosen sarjapisteillä. Pistehaasteen toteutumista seurataan ja sen etenemisestä tullaan informoimaan säännöllisesti seuran uutiskanavissa.

Haastekampanjaan voit osallistua täyttämällä nettisivuilla olevan lomakkeen, käymällä seuran toimistolla tai täyttämällä keräyslistaan nimesi.

FC Jazzin Kari Kaivo-oja ja Jarkko Westerlund toivovat, että tuleva kampanja vauhdittaa edustusjoukkueen esityksiä ja tuottaa junioripuolen kehittämiseen lisää mahdollisuuksia,
- Pistehaaste on uusi tapa olla mukana auttamassa omalla tuella porilaisen jalkapallon kehittymistä. Panostamme voimakkaasti junioripuolen valmennukseen sekä seurayhteistyöhön ja uskomme, että sitä kautta saamme futista Porissa eteenpäin. Jo nyt FC Jazzin valmennuksessa kehittyy hyviä pelaajia eri ikäluokkiin ja parina viime vuotena Porista on lähtenyt nuoria pelaajia ulkomaille. Yksittäisten lahjakkuuksien lisäksi toivomme, että Kohti Omaa Huippua tarkoittaa mahdollisimman monelle nuorelle myös innostumista lajista ja pitkäaikaista harrastamista jalkapallon parissa. Hienoa on jo nyt, että edustusjoukkueen pohja muodostuu omista kasvateista kertovat Kari ja Jarkko.

Pistehaasteeseen osallistuvat voivat lunastaa vuoden 2019 kausikortin FC Jazzin edustusjoukkueen kaudella 2018 keräämien sarjapisteiden hinnalla. Mikäli tavoite 1000 euroa ylitetään järjestää FC Jazz lisäksi tulevana kesänä Pistematsin.

Voit osallistua pistehaasteeseen viereisestä linkistä. http://www.fcjazz.com/pistehaaste-2018 tai www.fcjazz.com sivun kautta.