FC Jazzin johto suli tasuriksi

FC Jazz aloitti haastavissa olosuhteissa pelatun ottelun Hämeenlinnassa väkevästi, mutta joutui tyytymään tasapellin. Meijerin kentällä pelattu vierasottelu HJS:a vastaan alkoi FC Jazzin kannalta hyvin, kun Juho...

FC Jazz aloitti haastavissa olosuhteissa pelatun ottelun Hämeenlinnassa väkevästi, mutta joutui tyytymään tasapellin.

Meijerin kentällä pelattu vierasottelu HJS:a vastaan alkoi FC Jazzin kannalta hyvin, kun Juho Lehtonen siirsi vieraat pelin alkuhetkillä johtoon hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Joonas Meura siirsi vapaapotkusta FC Jazzin jo 2-0 johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Peli oli ensimmäisellä jaksolla kokonaisuudessaan FC Jazzin hallussa, mutta toisella jaksolla tahto ei  riittänyt vastatuuleen pelaamisessa ja johtosema menetettiin.

Juho Lehtonen onnistui taas maalinteossa, mutta oli harmissaan ettei johtoasemaa kyetty pitämään,
- Olosuhteet oli vaikeahkot tuulen takia ja alku meni vähän siihen totutellessa. Saatin kuitenkin alkussa hyvin pelatun hyökkäyksen jälkeen maali ja itsellä oli helppo työ tehdä johto-osuma tyhjiin. Toisen maalin jälkeen meidän pelaaminen loppui ja loppupeli olikin sitten tosi vaikeeta. Toisella jaksolla ei päästy oikein kunnon hyökkäyksiin ja kaveri oli ketterämmin pallossa kiinni. Lopussa onnistuttiin kuitenkin saamaan vielä painetta kotijoukkueen maalille, mutta tolppaa lähemmäs ei tällä kertaa päästy. Tasapeli oli tällä kertaa ihan oikeutettu lopputulos.

Vastakkain Hämeenlinnassa oli melko samankaltaiset pitkälti kaupungin omien junioreiden kautta rakennetut joukkueet. Tällä kertaa HJS:n parempi loppupeli ja myötätuuli nostivat kotijoukkueen tasoihin kun Eetu Tapanainen ja Jere Suomalainen viimeistelivät maalin mieheen.

Kokoonapanossa mukana Hämeenlinnassa: Tuukka Nurmi, Jussi Lemio, Eetu Kanerva, Samuli Virtanen, Joonas Meura, Toni Kuusela, Juho Kemppinen, Eero Lehtinen, Joel Lehtonen, Juho Lehtonen, Terry Ablade, Iyam Friday, Joonatan Tuovinen, Eetu Vahekoski, Christian Harjanne ja Joona Visavuori