FC Jazzille kauden avauspiste

JJK:n ja Jazzin välinen ottelu oli jo kääntymässä lopuilleen ja yliaikaa oli jo pelattu pitkä tovi, kun Jyväskyläläiset päättivät vielä yrittää vaparista 3-1...

JJK:n ja Jazzin välinen ottelu oli jo kääntymässä lopuilleen ja yliaikaa oli jo pelattu pitkä tovi, kun Jyväskyläläiset päättivät vielä yrittää vaparista 3-1 voittomaalia. Hyvä yritys päättyi kuitenkin ohilaukaukseen ja pallopojan ripeään toimintaan. Pirhonen avasi pelin laadukkaasti ja Mäkelä keskitti määrätietoisesti pallon JJK:n alueelle. Vierasjoukkueen maalin takanurkalla oli Elias Ahde, joka siirsi pelin tasoihin.

FC Jazzin kauden ensimmäinen piste kaudella 2016 saavutettiin vajaan 600 silmäparin edessä ja John Alleninkin suunpielessä havaittiin hymyn tapainen helpotus.
- Luonnollisesti helpottava piste ja antaa varmasti joukkueelle uskoa jatkoa varten. Ensimmäisen jakson jälkeen johdimme Ahteen jakson lopulla tekemällä maalilla, mutta JJK käänsi pelin toisella jaksolla johdokseen. Onneksi tällä kertaan saimme käännettyä pelin tasoihin.

Elias Ahde on tehnyt nyt kuusi maalia pelaamassaan viidessä ottelussa,
- Meillä oli kaikki mahdollisuudet nuijia peli jo ensi jaksolla ja vielä toisellakin jaksolla SP:llä oli aika mukava paikka viedä meidän 2-0 johtoon. Onneksi SP heitti pallon vielä pelin lopulla takanurkalle hienosti, niin saatiin piste tästä pelistä.

JJK:n Tommi Kari ja Juha Pasoja eivät pettymystään peitelleet pelin jälkeen ja Pasoja harmittelikin pelin loppuhetkeä,
- FC Jazz on meille hankala vastustaja ja on tehnyt nyt kahdessa viimeisessä pelissä viime hetken tasoitusmaaliin, sekä cupissa että tänään täällä. Harmittaa tuo lopun pelaaminen, sillä se olisi voitu pelata paljon paremminkin ja sitä kautta saada tuomari viheltämään peli poikki. Hyvin noustiin 2-1 johtoon Karin hienolla vaparilla ja Iiro Järvisen vastahyökkäysmaalilla.

Tommi Kari väänsi keskikentällä hyvin ja laukoi upean vapaapotkumaalin,
- Tänään kävi näin ja sille ei mitään voi. Keväinen kentän kunto ei varmastikaan sopinut kummallekaan joukkueelle ja haastava siinä on pelata hyvää jalkapalloa. Tänään pelattiin sitten tämän tasoinen jalkapallo-ottelu. Cupin pelissä Jyväskylässä molemmat joukkueet pelasivat paremmin kuin tänään.

Ottelun kolmen tähden pelaaja oli Elias Ahde, Tommi Karille annettiin kaksi tähteä ja yhden tähden sai Matti Lähitie. Ottelun jälkeen Lauri Pirhonen mietiskeli, että pelin loppuhetkillä pallopojan ripeä toiminta ansaisee myös kunniamaininnan.

FC Jazz: Pirhonen, Mäntynen, Välilä, Nurminen, Harju, Mäkelä, Sanchez (Riihimäki), Wirz (Maluka), Tuovinen, Ahde ja Justus Lehto

UrheiluSuomi.com kuvia ottelusta: http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp?otteluid=50076