FC Jazz Valkeakoskelle pistejahtiin

FC Jazz kohtaa sunnuntaina Valkeakoskella paikallisen legendan, Hakan. FC Haka on sarjataulukossa viidentenä ja FC Jazz kahdeksantena. Piste-eroa joukkueiden välillä on viisi (5) pistettä. Porissa toukokuun lopussa joukkueet...

FC Jazz kohtaa sunnuntaina Valkeakoskella paikallisen legendan, Hakan.

FC Haka on sarjataulukossa viidentenä ja FC Jazz kahdeksantena. Piste-eroa joukkueiden välillä on viisi (5) pistettä. Porissa toukokuun lopussa joukkueet tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä, joka kuvasi melko hyvin ottelun kulkua.

FC Jazz voitti edellisessä ottelussaan Porissa vahvan PK-35:n ja tästä joukkue sai tästä kovasti virtaa tuleviin koitoksiin vaikean kesäkuun jälkeen. FC Haka sen sijaan hävisi Tammisaaressa EIF:lle 3-1. FC Jazzin alkukauden paha loukkaantumissuma alkaa olla suurimmilta osin takanapäin ja sivussa ovat enää Jussi Välilä ja koko loppukauden pois oleva Sami Villanen. Théo Raymond on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kokoonpanoon.

Päävalmentaja John Allen tietää mitä on odotettavissa ja mitä vaaditaan.

- Olemme tällä viikolla harjoitelleet taas hyvin. Haka on hyvä joukkue, erityisesti kotonaan. Odotettavissa on haastava pelin Tehtaan kentän jalkapallonurmella.

- Haka on samantyyppinen joukkue kuin PK-35. Taitava ja hyvä syöttämään palloa. Mutta jos olemme matkassa samalla asenteella ja tahdolla kuin viime viikonloppuna, meillä on varmasti tuliaisia mukanamme, uskoo Allen.

FC Jazzin kokeneempaan kaartiin kuuluva Samu-Petteri Mäkelä lähtee hakemaan kolmea pistettä.

- Haka on totutusti ollut hyvä napsimaan pisteitä varsinkin kotonaan. Ottelu tulee olemaan alkukauden tapaan tasainen ja maaleja meiltä on lupa odottaa. Saimme PK-pelissä pitkän kuivan kauden poikki ja se antoi meille runsaasti uskoa ja itseluottamusta!

- Terveystilanne jengissä on paras aikoihin ja se lisää kaivattua kilpailutilannetta joukkueessa. Kolmea pistettä lähdemme ehdottomasti ottamaan Valkeakoskelta, päättää päättäväinen SP.

Ottelua voit seurata suorana Veikkaus TV:ltä, mikäli Valkeakoskella et paikan päällä ole jännittämässä.

FC Jazzin seuraava kotiottelu on Pori Cup -perjantaina 24.7, kun Poriin saapuu tärkeässä ottelussa VIFK.

Urheilusuomi.com:n kuvassa FC Jazz ja FC Haka ovat juuri aloittamassa 24.5 pelattua ottelua Porissa.