FC Jazz Vaasaan

FC Jazz matkustaa sunnuntaina Ykkösen otteluuun Vaasaan. Vastassa porilaisilla on VIFK. FC Jazz on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Joukkueella on kuitenkin jonkun verran loukaantumishuolia ja lopullinen...

FC Jazz matkustaa sunnuntaina Ykkösen otteluuun Vaasaan. Vastassa porilaisilla on VIFK.

FC Jazz on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Joukkueella on kuitenkin jonkun verran loukaantumishuolia ja lopullinen avauskokoonpano selviää sunnuntaina. Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella pitkäaikaispotilaat Jussi Väliä ja Sami Villanen sekä pelikieltoaan vielä sovittava Teemu Penninkangas. Myös Pierre Omangan PK-35 pelissä tullut nilkkavamma osoittautui odotettua vakavammaksi ja pelaaja ei nähdä kentällä 2-3 kuukauteen.

FC Jazzin hyökkääjä Elias Ahde pelaa kotikonnuillaan.

- Tasaista vääntöä on odotettavissa. Vieraspelit ovat aina vieraspelejä ja sarjataulukkoa ei saa tuijottaa. Henkilökohtaisesti tämä on yksi niistä matseista, joita odotan eniten. Matsi pelataan ihan kotikonnuilla minulle henkilökohtaisesti hyvin tuttua joukkuetta vastaan.

- Lähdemme parantamaan edellistä pelistä, joka pitääkin aina olla tavoitteena. Toivottavasti Pohjanmaalta on tuliaisina kolme pistettä, mutta VIFK:n tuntien ne eivät ilmaiseksi tule, tietää Ahde kertoa.

Päävalmentaja John Allen näkee tulosten taakse.

- Toukokuun viimeinen ottelu. Tavoitteena on tuoda pisteitä Poriin. Pelasimme kahdesti VIFK:ta vastaan harjoituskaudella ja tiedämme, että helppo ottelu ei ole tulossa. VIFK hakee ensimmäistä voittoaan kotiottelussaan. Edellistä ottelua lukuunottamatta he ovat pelanneet tasaisia pelejä eikä heidän pistemääränsä kerro totuutta joukkueen tasosta.

- Haluamme parantaa hyökkäämistämme ja jatkamme hyvää puolustuspeliä, tiivistää Allen.

VIFK-FC Jazz su 31.5 klo 18.30

Kuva: UrheiluSuomi.com