FC Jazz taipui yli 1800 katsojan edessä

JJK purjehti porilaispuolustuksen keskelle ottelun 59 minuutilla ja Gael Etock laukoi tilanteen päätteeksi upeasti pallon vasemman tolpan juureen. Porilaisten valmentaja Jani Uotinen kertoi, että tuon maalin jälkeen olikin sitten...

JJK purjehti porilaispuolustuksen keskelle ottelun 59 minuutilla ja Gael Etock laukoi tilanteen päätteeksi upeasti pallon vasemman tolpan juureen. Porilaisten valmentaja Jani Uotinen kertoi, että tuon maalin jälkeen olikin sitten vaikeampaa,

- Puolustimme kurinalaisesti aina tuohon maaliin saakka ja varsinkin ensimmäksellä jaksolla pystyimme haastamaan kotijoukkuetta hyvin. Tuon maalin jälkeen notkahdimme ja yrityksestä huolimatta emme päässeet hyville maalipaikoillekaan. Tulos ei tyydytä ja kopissa on pettyneitä pelaajia. Seuraavaksi taistellaan pisteistä Porissa sunnuntaina GrIFK:ta vastaan ja ajatukset siirtyvät nyt siihen peliin.

JJK ratkaisi pelin lopullisesti hieman kevyesti tuomitusta rangaistuspotkusta Niko Markkulan ampuessa pallon varmasti maaliin ottelun 76 minuutilla. Vastaavasti olisi FC Jazzille saatettu puhaltaa ensimmäisellä jaksolla käsivirheestä pilkku. 

JJK luotsi Juha Pasoja kertoi, että edellinen KPV peli painoi hieman jaloissa,

- Jazz liikutti palloa terävästi ja pisti meidän keskikentän juoksemaan, puolustimme tänään kuitenkin hyvin emmekä päästäneet vastustajaa maalipaikoille. Puoliajalla näytti, että tänään pelataan 0-0 peli,  mutta onnistuimme kuitenkin pelaamaan palloa paremmin eteenpäin toisella jaksolla ja tehtyä avausmaalin. 

JJK valmentajan kehut porilaisille eivät paljon lohduttaneet, sillä ero säilymiseen kasvoi yhdellä pisteellä, kun KTP ja Jaro tasasivat pisteet.