FC Jazz solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

Aleksi Nurminen (26) ja Tommi Lehto (22) ovat allekirjoittaneet FC Jazzin kanssa jatkosopimukset. FC Jazzilla on kasassa nyt 11 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle ja pelaajasopimusnumerot 12, 13 ja 14 julkaistaan lähipäivinä....

Aleksi Nurminen (26) ja Tommi Lehto (22) ovat allekirjoittaneet FC Jazzin kanssa jatkosopimukset. FC Jazzilla on kasassa nyt 11 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle ja pelaajasopimusnumerot 12, 13 ja 14 julkaistaan lähipäivinä. Porilaisjoukkue on näin suunnitelmien mukaisesti rakentamassa viime kauden porilaisrunkoa hyvää vauhtia kuntoon.

Sekä Tommi Lehto, että Aleksi Nurminen ovat tyytyväisiä jatkosopimuksiin,
- On hienoa kun pääsin FC Jazzin kanssa sopimukseen. Muutama vuosi tässä onkin yhdessä kuljettu ja ylpeydellä voin kantaa punaista pelipaitaa, mutta samalla nöyrästi. Mihinkään leijumiseen ei ole varaa vaan kovaa työtä lähdemme tekemään logon eteen, toteaa Aleksi Nurminen

Puolustuksen keskellä pääsääntöisesti raatavan Nurmisen tavoitteet ovat kovat ja viisi vuotiaana alkanut Jazz ura saa jatkoa,
- Oma päätavoitteeni on pysyä terveenä ja kehittyä edelleen pelaajana. Tunnen olevani parempi ja itsevarmempi pelaaja mitä ennen. Toivottavasti se tulee näkymään treeneissä ja peleissä.

Neljä vuotiaana Jazzin junioreissa aloittanut Tommi Lehto lähtee hakemaan ensi kaudella runsasta peliaikaa,
- Todella hyvä fiilis jatkosopimuksesta, upeaa saada jatkaa Jazzissa ensi kaudellakin ja tehdä sopimus jo näin varhain kuntoon. Tästä on hieno aloittaa valmistautuminen ensi kesään, jota jo aletaan hiljalleen innolla odottelemaan.

Myös joukkueelle ”Nure” asettaa kovat paineet tulevalle kaudelle,
- Tavoitteet kaudelle ovat selvät – Meidän tulee parantaa selvästi sarjasijoitusta ja tarjota yleisölle voittavaa sekä viihdyttävää futista. Puolustus- ja avauspelaamisemme täytyy olla parempaa tulevalla kaudella. Kovuudesta ja taidosta se ei ainakaan jää kiinni.

FC Jazzin sopimuspelaajat ovat tällä hetkellä: Jussi Välilä, Tuure Mäntynen, Valtteri Riihimäki, Eetu Räisänen, Joonas Rantala, Rasmus Östling, Benjamin Tuovinen, Toni Junnila, SP Mäkelä, Tommi Lehto ja Aleksi Nurminen.